5 Redenen Voor Een Mobiele Airco 0

5 Redenen Voor Een Mobiele Airco

Op een warme zomerdag kan iedereen wel 5 redenen voor een mobiele airco bedenken. We kennen allemaal die warme zomerdagen waarop de lucht in huis verschrikkelijk warm en plakkerig is. Natuurlijk zou je een vaste airconditioning kunnen laten installeren, maar dit is niet altijd de beste optie, omdat het erg duur is. Het hebben van een mobiele airco is dan een groot voordeel. Een mobiele airconditioner biedt uitkomst en zorgt voor aangename verkoeling bij hoge temperaturen zodat iedere vierkante meter van je huis weer prettig aanvoelt. Niet alleen voor je woonkamer, maar voor iedere kamer in huis. In dit artikel bespreken we 5 redenen waarom jij echt een mobiele airco moet kopen!

Verkoeling op warme dagen

Wil je een airco kopen? Heel verstandig, want dit apparaat biedt verkoeling op warme of zelfs hete dagen door de warme lucht af te voeren. Nu we de afgelopen twee jaar meermaals een hittegolf hebben gehad met temperaturen boven de 40 graden is een airco geen overbodige luxe.

Mobiele airconditioning werkt als volgt: ze voeren de hete lucht in huis af via een slang naar buiten (door het raam of door een deur). Hierdoor wordt alle warme lucht afgevoerd en wordt het aangenaam koel in je woon- of slaapkamer. Door het verkoelen daalt de temperatuur, waardoor je minder last hebt van de warmte en hoge temperaturen. De beste mobiele airco bestaat uit een binnenunit, een slang en een raamafdichtingskit. Meer heb je niet nodig. Kopen dus!

Verwarming op koude dagen

Eén van de voordelen van een aantal mobiele airco’s is dat dit type airconditioning niet alleen ruimtes in huis kan verkoelen op die bloedhete zomerdagen, maar dat hij je huis ook kan verwarmen op een koude winterdag. De airco verspreidt warmte door de kamer waardoor de temperatuur in huis lekker stijgt. Let wel op dat niet alle mobiele airco’s uitgerust zijn met dit voordeel. Het verwarmen van een ruimte kan alleen met een goede mobiele airconditioning die deze functie heeft.

Verkoeling op warme dagen

Verplaatsbaar

Het fijne aan een mobiele airco is dat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Mobiele airco’s zijn vaak uitgerust met wieltjes, waardoor je ze van de ene naar de andere kamer kunt verplaatsen. Ga je thuis aan het werk in je kantoor? Zet de mobiele airco dan in die ruimte neer om daar voor koele lucht te zorgen. En verplaats je naar de woonkamer om je avondeten klaar te maken? Of je nu verlangt naar koelere lucht zoekt in je woonkamer, keuken of slaapkamer, het is gemakkelijk om een mobiele airco naar de gewenste ruimte te verplaatsen. Ideaal om alle ruimtes in je huis te koelen.

Lage prijs

Een mobiele airco is een stuk goedkoper dan een vaste airco. Dit komt doordat er geen professionele installatie nodig is. Het installeren van een mobiele airco is zo gemakkelijk dat je hem na ontvangst eigenlijk direct kunt gebruiken. Je sluit de airconditioner aan op het stroomnetwerk, je zorgt dat er een opening is voor de afvoerslang om de warme lucht naar buiten af te voeren en je kunt de mobiele airco aanzetten. En dat terwijl je bij een vast apparaat flink betaalt voor de installatie! Wat een voordeel . Dit is dus een goedkope optie om te zorgen dat je je huis lekker kunt laten koelen.

Smartphone besturing

Veel airco’s worden geleverd met een afstandsbediening waarmee je het apparaat kunt bedienen. Maar tegenwoordig zijn er ook steeds meer apparaten die met een smartphone app bestuurd kunnen worden. En dat heeft heel veel voordelen! Zo hoef je nooit meer bang te zijn dat je de afstandsbediening kwijt raakt en kan je de airco heel gemakkelijk vanaf je telefoon besturen. Wil je graag een mobiele airco die je met een smartphone kunt besturen? Check dan bij aankoop altijd even of het product dat jij uitgekozen wel geschikt is om bediend te worden met een smartphone app.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline