Accessoires maken van sokkenwol 0

Accessoires maken van sokkenwol

Iedereen kent het wel. Je bent druk aan het verbouwen in je woning en bent toe aan een heerlijk rustmomentje. Eigenlijk wil je niet te veel televisie kijken, aangezien je dit al te veel doet. Een activiteit waarbij je helemaal tot rust komt, maar alsnog een lange tijd mee zoet bent, is het maken van sokken door middel van sokkenwol. Je kunt hierbij gemakkelijk verder gaan als je al eens begonnen was, maar je kunt ook een nieuw brei- of haakproject beginnen. Maak bijvoorbeeld heerlijke nieuwe sokken voor jou en je partner voor als je nieuwe huisje helemaal opgeknapt is. Zo kun je met lekkere warme voeten bij de nieuwe haard gaan zitten. 

Activiteit om samen in huis te doen

Naast dat het breien of haken van sokken ontzettend leuk is om te doen, kun je dit natuurlijk ook gezellig samen doen. Vooral als je graag een activiteit wilt doen samen met een vriend of vriendin. Het is niet altijd lekker weer buiten, dus vooral als het wat slechter weer is, kan sokkenwol je beste vriend zijn. Die eindeloze film marathons kunnen wel even aan de kant gelegd worden, want wat is er nou leuker dan zien wie de meest mooie sokken maakt? Het leuke aan sokkenwol, is dat ieder type wol beschikt over een unieke kleur en structuur. Op deze manier zul je altijd met unieke sokken lopen en zul je niet van die standaard witte sokken dragen. Je kunt ervoor kiezen om voor een luchtige sokkenwol te gaan, maar ook voor een wat dikkere soort. Dit ligt natuurlijk aan de zomer of winter.

Past mooi bij het interieur

Als je aan de slag gaat met sokkenwol, dan kun je hier natuurlijk een hoop van maken. Dit hoeven niet alleen sokken te zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hele mooie trui voor je klein kind, of een uniek design voor als kussensloop. Het is dan wel aan te raden om voor een kussensloop te gaan die goed aansluit bij het interieur van je woning. Op deze manier maak je namelijk gelijk een mooi accessoire en kun je het kussen mooi tentoonstellen op je bank. Hoe leuk is het om tegen je vrienden te kunnen zeggen dat de mooie kussens zelfgemaakt zijn? Het duurt wel even voordat je een trui of een kussensloop klaar hebt. Je hebt hier dan ook wel de aardige skills voor nodig. 

Allerlei kleuren

Het zal even duren voordat je de juiste skills onder de knie hebt om bijvoorbeeld een kussensloop, sokken of een trui te maken van sokkenwol. Dit maakt het overigens wel leuker om gemotiveerd te blijven en er steeds beter in te worden. Nog even en je zult zien dat je van de meest mooie kleuren mooie accessoires voor in huis hebt gemaakt. Dit is dan ook goed mogelijk door de vele kleuren die gebruikt kunnen worden voor de accessoires. Denk aan een felle kleur voor in de zomer, of een aardetint voor in de herfst. Het kan allemaal met sokkenwol.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline