Arte behang: de pionier onder de luxe muurbekleding 0

arte-musa-behang-hoofdfoto

Liefhebbers van luxueuze muurbekleding kunnen hun ogen uitkijken in de bijzondere collecties van Arte, vol met indrukwekkende patronen, voelbare texturen en de meest prachtige optische illusies. Het is een visueel genot om door de diverse Arte behangen te struinen, die ieder een duidelijk terug te vinden thema hebben. Allen zijn ze exceptioneel mooi om op te wand te zien en zijn gegarandeerd een blikvanger als het aankomt op luxueuze muurbekleding.

Innovatief en onderscheidend design behang

Het Belgische Arte onderscheidt zich van andere behangfabrikanten door zich te focussen op innovatieve behangtexturen. Op vele dessins is een fijne structuur te voelen die soms letterlijk extra diepgang geeft aan het verhaal dat wordt verteld op de behangrol. Behalve het unieke textuurgebruik werkt Arte ook veel met diverse snijtechnieken, textuurrichtingen en kleurtinten die het oog steeds op een andere manier weer voor de gek houden. Zo kan het zijn dat u een of twee keer moet kijken of u niet toevallig naar een driedimensionaal object aan het kijken bent, zo echt lijkt het!

arte-mosaic-behang

Dessins in allerlei thema’s: Arte Monsoon collectie

Een breed aanbod aan thema’s met de mooiste printen zijn te vinden in de behangcollectie van Arte. Tot het veelzijdige aanbod aan behang behoort bijvoorbeeld de Arte Monsoon behangcollectie. Kenmerkend voor Monsoon is zijn exotische uitstraling en de uitgesproken doch naturel kleurschakeringen. Daarnaast zijn er bijvoorbeeld ook abstracte, grafische en subtiele behangen te vinden in het archief van de behangfabrikant.

Bijzondere samenwerkingen tussen Arte en Moooi behang

Naast de exotische behangen van de Monsoon collectie heeft Arte ook in samenwerking met het Nederlandse designmerk Moooi behang met bijzondere dieren uitgebracht. Deze collectie is geïnspireerd op Moooi’s Museum of Extinct Animals en viert de diversiteit van de natuur. Elk van de dessins is geïnspireerd door de kenmerken van een uitgestorven dier en beschikt over opvallende combinaties van kleuren en vachttexturen, die de dieren op de muur weer tot leven lijken te brengen. Het is een prachtige collectie voor eenieder die verzot is op de prachtige uiterlijkheden van dieren.

arte-moooi-menagerie-of-extinct-animals-behang

Dynamisch en luxe behang

Binnen de Focus serie, die binnen het archief van Arte best bijzonder te noemen is, bevinden zich allerlei patronen met een lichtglanzend oppervlak. Alle dessins van Focus bevatten een ingenieus lijnenspel met een licht reliëf en verschillende kleurtinten, waardoor ze met een dynamische lichtinval zich speels steeds van een andere kant laten zien. Zo ook het Facet behang, dat dankzij zijn indrukwekkende snij- en textuurrichtingen haast op een fonkelende rotswand lijkt.

Arte heeft behalve bovengenoemde collecties nog veel meer dessins waar u uw hart aan zult verliezen. Bent u op zoek naar een bijzondere bekleding voor uw muren? Neem dan zeker een kijkje bij het Arte behang.

arte-facet-behang

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline