Beveilig het glas in je huis, om de kans op verwondingen te verkleinen 0

Beveilig het glas in je huis, om de kans op verwondingen te verkleinen

Als je thuis bent, wil je je veilig voelen. Daarom is het belangrijk om maatregelen te nemen om verwondingen door glas in je huis te voorkomen. Glas kan een mooie toevoeging zijn aan je huis, maar het kan ook een serieuze bedreiging vormen als je er niet voorzichtig mee omgaat. Als je een sterker soort glas wilt hebben of het voor iedereen thuis veilig wilt maken, is gehard glas het proberen waard.

Voeg zelfklevende hoekbeschermers toe aan glazen tafelbladen en planken

Het toevoegen van zelfklevende hoekbeschermers aan het glas in je huis is een gemakkelijke manier om de kans op letsel te verkleinen. Hoekbeschermers zijn ontworpen om te voorkomen dat kleine voorwerpen op een tafelblad of ander oppervlak vallen en mogelijk breken. Ze kunnen ook ongevallen helpen voorkomen door een voorsprong te creëren die gemakkelijk is voor kinderen of zelfs volwassenen met beperkte mobiliteit. Ze kunnen zich gemakkelijk vastgrijpen wanneer ze zich verplaatsen zonder bang te zijn om te laten vallen wat ze vasthouden. Als je iets extra veilig wilt, dan is het gebruik van gelaagd glas het beste idee.

Bevestig bumpers aan de achterkant van spiegels

De eenvoudigste manier om het glas in je huis te beveiligen, is door bumpers te gebruiken. Bumpers zijn kleine kussentjes die aan de achterkant van spiegels worden bevestigd, zodat ze niet kunnen vallen of breken. Ze kunnen ook worden gebruikt om krassen, schilfers en barsten in spiegels te voorkomen. Je kunt plastic bumpers kopen bij elke bouwmarkt en ze zijn meestal vrij goedkoop. Het enige nadeel is dat ze er niet zo mooi uitzien als een frame eruit zou zien als je er geen bumper op had. Dit maakt echter niet zoveel uit als je bedenkt hoeveel veiliger je mirror zal zijn als je er een installeert.

Installeer vensterstops en houd vensters te allen tijde vergrendeld

Als je kinderen of huisdieren in huis hebt, is het absoluut noodzakelijk dat je raamstoppers installeert. Dit zijn apparaten die voorkomen dat een raam te ver open gaat. Als een inbreker je huis binnendringt en niet naar buiten kan, zal hij waarschijnlijk proberen te ontsnappen door door een raam in de buurt te klimmen. Door raamstoppers te installeren, kun je dit voorkomen en je gezin beschermen. Kinderen kunnen ook gewond raken als ze uit een open raam vallen of het zelf openen zonder te weten hoe gevaarlijk het is.

Installeer veiligheidsfolie over grote glaspanelen

Beveiligingsfolie is een doorzichtig plastic dat op het glas wordt aangebracht. Als een inbreker het raam breekt, breekt de beveiligingsfolie in kleine stukjes in plaats van scherven van scherp glas. Dit voorkomt verwondingen door gebroken glas en kan helpen beschermen tegen inbraken in huis.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline