Bouwcentra ook online enorme hit 0

Als gevolg van de corona crisis hebben veel Nederlanders de afgelopen weken vanuit huis moeten werken. Voor een deel van hen werd het werk zelfs tijdelijk stilgelegd. Denk aan de kappers, schoonheidsspecialisten, enzovoorts. Dit betekent echter niet, dat men de handen niet uit de mouwen stak! Deze vrije tijd is door veel mensen gebruikt om hun huis aan te pakken. Zo werd een oud muurtje tussen twee kamers verwijderd, is de vloer vervangen in een groot aantal woningen en werd de badkamer op diverse plekken gerenoveerd. Heb je de lange rijen voor de vuilstort gezien? Niet alleen bij de vuilstort was het druk. Ook bouwcentra zijn een enorme hit op internet sinds de start van de corona crisis.

Gereedschap, materiaal en kleding

In een online bouwmarkt wordt nagenoeg hetzelfde assortiment aan producten aangeboden, als in een fysieke winkel. Groot voordeel van een bouwmarkt is dat producten veel vaker op voorraad zijn. Zeker nu veel mensen aan het klussen slaan in hun vrije tijd, beginnen de schappen van de fysieke bouwwinkels leeg te raken. Mensen bezoeken de online bouwcentra voor werkschoenen en een overal, voor gereedschap en bijvoorbeeld voor bouwmaterialen.

gereedschap

Online shoppen biedt voordelen

Niet alleen als gevolg van de corona crisis zijn de online bouwcentra in trek. Ook in de maanden voor de corona crisis nam het aantal consumenten wat aankopen veelal online doet toe. Op internet is het aanbod vaak groter, mede doordat de producten bij verschillende webwinkels besteld kunnen worden. Daarbij sta je niet langer in de rij bij het pashokje of de kassa en heb je de mogelijkheid om de goedkoopste aanbieder van een specifiek product te vinden. Het maakt shoppen vanuit de luie stoel heel ontspannen!

Naast woningen wordt ook de tuin aangepakt

De beschikbare vrije tijd wordt niet alleen gebruikt voor het aanpakken van een woning door Nederlandse huishoudens. Ook de tuin wordt vernieuwd! Het onkruid wordt tussen de planten vandaan gehaald, de schutting wordt vernieuwd en de bomen en struiken gesnoeid. Niet alleen de vrije tijd die men plotseling heeft is een reden om de tuin aan te pakken. Ook is het opvallend warm in het voorjaar van 2020. Ideaal voor nieuwe planten, die richting de zomer een mooie groeispurt door kunnen maken! Zo staan de verschillende planten straks prachtig in bloei.

Zeker nu veel Nederlanders niet op vakantie gaan tijdens de komende zomer, is het prettig wanneer de tuin er netjes bij staat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline