De grootste voordelen van een hangend toilet 0

De grootste voordelen van een hangend toilet

Bij de keuze voor een nieuw toilet staan de meeste mensen niet te lang stil. Wat maakt het nou uit welk toilet je kiest? Als je dit denkt, heb je het goed mis. Een goed toilet is ontzettend belangrijk om gebruiksgemak te garanderen, de hygiëne in de badkamer te waarborgen én voor een modernere look te zorgen. De voordelen van een hangend toilet zijn veel groter dan die van een staand toilet. Daarom is het ook niet zo gek dat je deze in de meeste particuliere woningen en openbare gebouwen ziet staan. In dit artikel geven we je inzicht in de grootste voordelen van een hangtoilet.

Laat de toiletruimte groter lijken

De toiletruimte is in de meeste woningen zeer smal. Daarom is het belangrijk om deze ruimte optisch groter te laten lijken. Dit kan op verschillende manieren, maar met name de meubels die je gebruikt zijn van essentieel belang. Kies voor compactere meubels om de ruimte optisch te vergroten. Een hangtoilet is hierbij een uitstekende keuze. Deze is veel compacter dan een staand toilet, waardoor de toiletruimte veel minder krap zal voelen.

Laat de toiletruimte groter lijken

Betere hygiëne in de toiletruimte

Een van de grootste nadelen van een staand toilet is dat de ruimte hieronder niet schoon te maken is. En laten we eerlijk wezen: zodra het toilet eindelijk verwijderd wordt, is het best schrikken als je ziet hoeveel stof en vuil er zich onder het toilet ophoopt. Bij een hangtoilet is schoonmaken een stuk gemakkelijker. Sterker nog, het is bewezen dat men circa tien minuten op de schoonmaak per keer bespaart. Dit heeft er met name mee te maken dat de vloer eenvoudiger gereinigd kan worden, maar ook dat de spoelbak en de leidingen geheel weggewerkt zijn. Hierdoor is deze schoonmaakklus binnen no-time geklaard en geniet jij van een betere hygiëne in de toiletruimte. Win-win.

Groot aanbod

Staande toiletten zijn tegenwoordig veel minder populair dan tientallen jaren geleden. Sinds de komst van hangende toiletten is duidelijk te merken dat ze langzaam uit de collecties beginnen te verdwijnen. Hierdoor is er ook geen sprake meer van vernieuwing. De toiletten die nu verkocht worden, zien er nog precies zo uit als tien jaar geleden. Een groot voordeel van hangende toiletten is dat het aanbod steeds groter worden. Er zijn heel veel verschillende modellen en stijlen verkrijgbaar. Hierdoor is het veel makkelijker om deze geheel naar eigen smaak en de stijl in de badkamer aan te passen.

Hangende toiletten zijn in heel veel verschillende vormen verkrijgbaar. Van ovale tot langwerpige modellen. Niets is te gek!

Strakkere uitstraling

Bij een staand toilet is de spoelbak en het leidingwerk duidelijk te zien. Hoewel dit vroeger heel normaal was, zijn we tegenwoordig op zoek naar een geheel andere uitstraling. Strak en modern is waar de meeste mensen vandaag de dag voor kiezen. En dan wil je niet dat het leidingwerk duidelijk in het zicht is. Ga je je toilet renoveren en ben je op zoek naar een strakke look, waarbij de leidingen zoveel mogelijk zijn weggewerkt? Kies dan voor een hangend toilet. De leidingen worden netjes in de wand weggewerkt, evenals de afvoer en de spoelbak. Hierdoor profiteer je van een rustig, strak en modern eindresultaat.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline