De luxe van een eigen masseur: gewoon bij jou in de tuin 0

Silverspas

Wat is er heerlijker dan een bezoek aan de masseur? Die je nek, rug en bijvoorbeeld je benen goed los masseert. Om de spanning eruit te halen, zodat pijntjes verdwijnen en je weer vol energie zit om er tegenaan te gaan.

Voor velen een heerlijk moment. Om naar uit te kijken, van te genieten en nog een tijdje prettig aan terug te denken. Maar ook lastig, want je moet er iedere keer naartoe en de uurtarieven maken het lastig om er te vaak heen te gaan.

Spieren los laten masseren

Toch is het niet alleen maar lekker, zo’n bezoek aan de masseur. Het is ook belangrijk, voor een goede doorbloeding van onze spieren. Het voorkomt stijfheid, zodat je soepel kunt blijven bewegen. Je hebt minder last van pijntjes en voorkomt eventuele spierknopen.

Door je spieren regelmatig los te laten masseren zal je lichaam sneller herstellen van fysieke inspanningen. Je hebt minder last van een drukke werkdag of andere inspannende activiteiten. Hoe lekker zou het wat dat betreft zijn om een eigen masseur te hebben, die voor je klaarstaat zodra je daar aan toe bent?

Iedere dag een massage

Iedere dag een massage, het is niet alleen voor de rich & famous weggelegd. Want, ook jij kunt daarvoor zorgen. Zonder dat je daadwerkelijk een masseur in dienst hoeft te nemen, die iedere dag beschikbaar is. Dat zou flink in de papieren lopen, ook al zou het voor je gezondheid een uitstekende investering zijn.

In plaats daarvan kun je gebruik maken van een massagebad. Het combineert het bad met warm water van een jacuzzi met grote massagekracht. Op die manier kun jij je iedere dag laten masseren, met de menselijke kracht en impact van een masseur. Stevige massage om de spieren los te krijgen, terwijl je in warm water zit. Dat bijdraagt aan sneller spierherstel.

Een gezonde keuze, die dezelfde effecten oplevert als intensief bewegen of sporten. Je lichaam herstelt van een stevige massage, zoals een massagebad die kan geven. Om te herstellen van een intensieve dag of een stevige sportsessie, waarbij je het beste uit jezelf hebt gehaald.

In de tuin: zonder geluidsoverlast

Dat massagebad plaats je gewoon in de tuin, zodat 24 uur per dag, 7 dagen per week een masseur voor je klaarstaat. En zonder dat jij of de buren daar last van hebben. Dankzij innovaties op het gebied van geluids- en warmte-isolatie hoor je het bad niet of nauwelijks, zelfs niet als dat op maximale kracht masseert.

Ontdek hoe een massagebad ook bij jou in de tuin een goede keuze vormt, niet in de laatste plaats dankzij het lage geluidsniveau. Het bad staat stilletjes voor je klaar, zodat je daar in kunt stappen zodra je toe bent aan een stevige massage. En je daarvoor niet iedere keer naar de masseur hoeft. Iedere dag een massage om naar uit te kijken, zodat je op een bijzonder comfortabele manier kunt werken aan jouw gezondheid. Dankzij sneller spierherstel en de mogelijkheid om je iedere dag lekker los te laten masseren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline