De populairste interieurstijlen van het moment 0

Er bestaan zoveel verschillende soorten interieurstijlen. Maar welke interieurstijl past het beste bij u? Om u straks helemaal thuis te voelen in uw huis of op het werk is het van belang om voor de juiste interieurstijl te kiezen. In deze blog staan de vijf populairste interieurstijlen van het moment omschreven.

#01 Landelijk

Een landelijk interieur geeft een gevoel van thuis en gezelligheid. Dit is dan ook de reden dat we het landelijke interieur in steeds meer huizen en werkomgevingen zien. Geen felle kleuren of opvallende meubels, bij het landelijke interieur is rust en eenvoud van belang. Kies voor meubels met sierlijke elementen. Het kleurpalet in het interieur is wit, beige en aardetinten. Ga bijvoorbeeld voor beige linnen gordijnen voor een gezellige look.

landelijk interieur

#02 Industrieel

Bij het industriële interieur ligt de focus op robuuste, houten en metalen elementen. De basiskleuren zijn een combinatie van donkere kleuren zoals zwart in een combinatie met grijs en wit. Daarnaast wordt er veel gewerkt met metalen meubels. In een industrieel interieur komen rechte, lichte gordijnen het beste tot hun recht. De industriële look is uitstekend in een werkomgeving, het heeft een stoere en professionele uitstraling en bovendien zorgt het lage aantal accessoires voor weinig afleiding.

industriële interieur

#03 Scandinavisch

De Scandinavische stijl kenmerkt zich door zijn zachte en sfeervolle uitstraling, rustige kleuren en natuurlijke materialen. In het Scandinavische interieur wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de kleuren wit, grijs en zwart met elementen van hout. Doordat het een groot deel van het jaar zo donker is in de Scandinavische landen is natuurlijk licht een belangrijk onderdeel in dit interieur. Kies daarom voor grote ramen en licht doorlatende gordijnen.

Scandinavisch interieur

#04 Bohemian

Dromenvangers, planten, kleurrijke kleden en een groot aantal gezellige meubelstukjes: dit hoort allemaal thuis in een bohemian interieur. Wees creatief met kleuren, niks is te gek bij deze interieurstijl. Je ziet in dit interieur vaak verrassende combinaties van prints en kleuren terug. Kies bijvoorbeeld voor gordijnen met een opvallende print in combinatie met een dierenvachtje op de grond.

Bohemian interieur

#05 Romantisch

Veel kussens, kaarsen, plaids, bloemen en lichtjes zijn niet te missen in een romantisch interieur. Het kleurpalet in dit interieur is wit, grijs en zachte pastelkleuren gecombineerd met gouden elementen. In een romantisch interieur zie je veel hout en linnen. Laat de romantische stijl terugkomen door te kiezen voor lange, witte, zon verduisterende gordijnen.

romantisch interieur

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline