Dé wellnesstrend voor 2020: je eigen sauna 0

eigen sauna

Het jaar 2020 is alweer een aantal weken onderweg. Zoals ieder jaar het geval is, zullen we ook in 2020 een aantal bijzondere trends gaan zien. Eén daarvan is een trend die bij veel mensen in de smaak zal vallen. Het klinkt misschien als een droom, maar in 2020 is het helemaal in om thuis je eigen spa-ervaring te creëren. Hoe? Dat vertel ik je in dit artikel!

Verwen jezelf!

Het nieuwe jaar staat in het teken van jezelf lekker verwennen. Waar we traditioneel gezien naar een wellnesscentrum gaan, halen we in 2020 ons eigen wellnesscentrum in huis. Steeds meer wellness-liefhebbers richten thuis een ruimte in met eigen wellness-apparatuur. Hierbij kun je onder andere denken aan een eigen jacuzzi of een opblaasbaar bubbelbad. Zeg nou zelf: wat is er nou lekkerder dan na een lange dag werken optimaal tot rust te komen in je eigen jacuzzi?

Naast een jacuzzi laten wellness-liefhebbers ook steeds vaker een eigen sauna plaatsen. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden. Met name de infraroodsauna is daarbij populair! De infraroodsauna is een compact model dat – zoals de naam al suggereert – werkt op basis van infraroodlampen. De temperatuur in dit type sauna wordt verwarmd tot maximaal 60 graden en daarmee ligt het kwik dus lager dan bij een traditionele Finse sauna. Zelf een infraroodsauna kopen? Een expert van Infraroodsaunas.com vertelt je er graag meer over!

Dé wellnesstrend voor 2020- je eigen sauna

Maak de ervaring compleet

Als je naar een wellnesscentrum gaat, kom je in een oase van rust terecht. Alles staat in het teken van wellness! Het gaat misschien wat ver om dit effect thuis compleet na te bootsen, maar toch is er een aantal simpele dingen die je kunt doen om jouw persoonlijke spa nog wat extra’s te geven. Zo kun je ervoor kiezen om een kast in te richten met wellnessproducten, als badschuim, aroma’s, lekkere zeepjes en shampoo’s. Daarnaast kun je bijvoorbeeld geurstokjes of geurkaarsen plaatsen. Ook een paar zachte handdoeken en een badjas mogen natuurlijk niet ontbreken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline