Deurluifel kopen? Kies voor een deurluifel op maat 0

Deurluifel kopen? Kies voor een deurluifel op maat

Deurluifels zijn populair. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat er voor iedereen een geschikte versie te vinden is. Luifels zien er niet alleen fraai uit, ze hebben ook nog eens een handige functie. Stel je eens voor: je komt thuis en het regent. Je zoekt eerst nog even je sleutels bij de voordeur. Gelukkig zorgt een voordeurluifel ervoor dat je droog blijft. Dit artikel geeft meer informatie over wat het precies is en welke verschillende types je kunt kopen. De voordelen van een deurluifel op maat worden eveneens uitgelegd.

Wat is een deurluifel eigenlijk?

Luifel staat voor uitbouw aan een voorgevel of een afdak. Je ziet ze steeds vaker terugkomen aan de voordeur. Ze hebben een beschermende functie tegen zon, regen of sneeuw. Je wordt als het ware op een aangename manier ontvangen. Ze geven je woning evenzeer een stukje elegantie mee. Deurluifels worden niet alleen toegepast bij woningen, maar ook bij winkels of bedrijven.

Diverse materialen en kleuren verkrijgbaar

Het materiaalgebruik is divers. Je kunt onder meer kiezen uit glas, aluminium of kunststof. Deurluifels worden gemaakt van sterke materialen, zodat ze tegen een stootje kunnen. Zo zijn veel kunststof varianten gemaakt van het sterke materiaal polycarbonaat. Deze hebben een lange levensduur en zijn bovendien bestand tegen alle weersomstandigheden. Kunststof luifels hebben veelal aluminium of stalen dragers, waardoor de duurzaamheid versterkt wordt. Er zijn tevens varianten beschikbaar met verlichting. Verlichting bij de voordeur zorgt niet alleen voor goed zicht, het ziet er tegelijkertijd aantrekkelijk uit. De kleuren kunnen divers zijn, zodat er voor ieder huis een geschikte deurluifel te vinden is.

Kies voor een deurluifel op maat 2

Waarom kiezen voor een deurluifel op maat?

Er zijn al met al met al veel mogelijkheden. Het kiezen voor een deurluifel op maat is een fantastische optie. Doordat je het product zelf samenstelt krijg je een deurluifel, waarbij geheel rekening wordt gehouden met al je wensen. Voor nieuwbouwwoningen is een glazen deurluifel met aluminium dragers bijvoorbeeld erg passend. Het glas geeft namelijk een modern karakter. Het onderhoud van glas is makkelijk, omdat je deze eenvoudig schoon kunt maken. Voor klassieke woningen kun je gaan voor de kunststof versie. De kunststof exemplaren zorgen voor een mooie toevoeging. De verschillende dragers in een sierlijke vorm dragen bij aan een luxe tintje voor iedere woning. Ook is er voldoende keuze in vormen. Je kunt voor een standaard rechte vorm gaan, maar er zijn ook gebogen vormen, zodat er een spannend effect ontstaat.

Jansa heeft jarenlange ervaring en is gespecialiseerd in deurluifels. Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment voor particulieren en bedrijven. Deurluifels kunnen op maat gemaakt worden en zelfs gemonteerd worden. Jansa staat voor hoge kwaliteit en een perfecte prijs en kwaliteitsverhouding.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline