Deze huis- en tuinartikelen wil je hebben! 0

Deze huis- en tuinartikelen wil je hebben

De lente en de zomer staan weer voor de deur en we willen dan ook altijd graag dat onze voor- en achtertuin er weer op en top bij liggen. Ook is het leuk om af en toe de inrichting van je huis aan te passen. Wat is er nou leuker dan je huis en tuin opnieuw stijlen met andere accessoires? Of je nou gaat voor een simpele rechthoekige schaduwdoek of juist een hele nieuwe lounge set, het geeft je huis en tuin weer een nieuwe boost. Weg met je oude meubels en tijd voor nieuwe spullen en accessoires!

Een rechthoekige schaduwdoek, wat is dat?

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar een rechthoekige schaduwdoek is helemaal hip en super handig! Je kunt het vergelijken met het effect van een parasol, alleen wordt er nu een doek vastgezet met stevige roestvrijstalen ogen. Deze roestvrijstalen ogen plaats je in de muur van je huis en aan een stevig paal in de grond en dan kun je de doek eraan ophangen. De schaduwdoek is gemaakt van polyethyleen met een open structuur zodat er minder wind wordt opgevangen en de warmte onder de doek door kan stijgen. Een voordeel van een schaduwdoek is dat deze het gehele jaar kan blijven hangen omdat de doek gemaakt is om bescherming te geven tegen vooral de wind en de zon. Echter is hij niet waterdicht, maar zo kan wel de warmte opstijgen. Daarnaast wordt er wel geadviseerd om het bij windkracht 5 of hoger te demonteren. Hoe leuk is dit om als nieuwe accessoire aan je tuin toe te voegen?

Lekker warm blijven in je eigen huis!

Nu de winterdagen nog even vorderen, is er niks lekkerder dan een elektrische haard in je woonkamer. Veel mensen vinden een elektrische haard ‘niet echt’ of lelijk, maar het wordt steeds normaler om een elektrische haard in huis te nemen. Daarnaast ontwikkelt de elektrische haard met de jaren en kan het hartstikke mooi zijn! Het brengt een gezellige sfeer met zich mee als je het vuurtje aanzet in de woonkamer! Het voordeel van een elektrische haard is dat je geen haardhout meer hoeft mee te slepen, geen stof meer in huis hebt en geen last meer hebt van een nare rookgeur die niet goed door de schoorsteen trekt. Hoe heerlijk is dit?

Of toch juist lekker warm in de tuin zitten

Ben je toch liever buiten dan binnen, maar is dat nu met deze temperaturen niet uit te houden zonder verwarmingen? Er bestaat een verwarming lamp voor buiten, die jou heerlijk warm houdt terwijl je geniet van het avondzonnetje. Door de infrarood warmtestraling word je heerlijk verwarmt en kun je nog wel uren in de tuin blijven zitten, ook als het koud wordt! Dit is een accessoire die je niet meer kunt missen in jouw tuin!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline