Deze tips maken je stranddag nog leuker 0

Deze tips maken je stranddag nog leuker

Heb jij de zomer al in je bol? In Nederland lopen de temperaturen niet vaak hoog op, maar zodra de thermometer de 25 graden aantikt is iedereen op het strand te vinden. Groot gelijk natuurlijk, want Nederland heeft heerlijke stranden waar je prima een dagje kunt genieten van de zon en afkoelen in het frisse zeewater. Met deze tips maak je de stranddag nog leuker.

Neem genoeg eten en drinken mee

Van heel de dag op het strand liggen, krijg je gigantische dorst. En het is bovendien ook zeer belangrijk om je op warme dagen goed te hydrateren. Neem dus voldoende drinken mee. Om het drinken lekker koel te houden kan je eventueel een koelbox meenemen naar het strand. Het helpt ook om van tevoren flessen te vullen met drinken en die voorafgaand aan de stranddag in de vriezer te leggen.

Ook het meenemen van voldoende eten is belangrijk. Je kunt natuurlijk lekker gaan lunchen bij een strandtent, maar dit past niet in iedereens budget. Bovendien is een picknick op het strand met vrienden misschien nog wel gezelliger. Koop of maak lekkere snacks maar ook een stevige lunch, zoals bijvoorbeeld een gezonde sandwich.

Neem niet teveel waardevolle spullen mee

Dure sieraden, camera’s en smartwatches… laat ze lekker thuis! Op het strand kunnen waardevolle spullen alleen maar beschadigen, kwijtraken of gestolen worden. Bovendien zijn waardevolle spullen ontzettend onhandig, want waar laat je de spullen als jij en je vrienden de zee in willen duiken?

Voor praktische redenen neem je misschien wel een mobiele telefoon mee naar het strand. Smartphones zijn erg gewild bij dieven en dus is het belangrijk om je telefoon goed te beschermen. Er bestaan bijvoorbeeld waterdichte telefoonhoesjes die je om je nek kunt hangen. Zo hoef je jouw telefoon nooit achter te laten op je handdoekje Een andere manier is om je telefoon op een onlogische plek te bewaren. Denk aan een doosje tampons, een (schone) luier of een lege fles zonnebrandcrème. Hier zullen dieven niet zo snel zoeken.

Trek een handige outfit aan

Na een dag lang zonnen op het strand wil je jouw benen niet in een strakke spijkerbroek wurmen. Door de zonnebrand plakken je benen en bovendien gaat het zand onwijs schuren. Neem daarom een handige outfit mee, die je na het chillen op het strand aan kan doen. Denk aan een maxi jurk of een wijd lang T-shirt. Een extra outfit is bovendien handig als je halverwege het zonnen even lekker wilt lunchen in een strandtent. Het is namelijk wel zo netjes om niet met je halfnaakte lichaam op het terras te zitten.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline