Dingen die je moet weten voor je wiet gaat gebruiken 0

Dingen die je moet weten voor je wiet gaat gebruiken

Voor je ergens mee begint is het goed je voor te bereiden en dat geldt natuurlijk ook voor het gebruik van wiet. Dus als je van plan bent het voor het eerst te gaan gebruiken of als je het nog niet vaak hebt gedaan raden we je aan om je eerst goed in te lezen. Dan weet je wat je kunt verwachten en wat je moet doen. Bovendien ben je dan ook op de hoogte van de mogelijke bij-effecten. Er is over deze effecten inmiddels steeds meer bekend, maar in vergelijking met het onderzoek naar alcohol staat het nog echt in de kinderschoenen. Er kan dus ook niet met zekerheid gesproken worden over sommige overeenkomsten en verschillen tussen alcohol en wiet. In deze blog vertellen we je wat er allemaal wel bekend is, zodat jij goed op de hoogte bent.

De belangrijkste feiten op een rij

Je moet dus zorgen dat je goed op de hoogte bent voordat je voor het eerst wiet gebruikt. Dat begint al bij het weten wat de verschillen zijn tussen hasj en wiet. Hoewel ze van dezelfde plant afkomstig zijn zit hier namelijk wel een klein verschil in. Zo is wiet de gedroogde bloem van de plant en is hasj de samengeperste hars, ze zien er dus ook anders uit. Je zal ook een verschil in smaak proeven en de effecten verschillen enigszins van elkaar. Ze zijn in ieder geval allebei van invloed op je gemoed. Dit kan zowel positief als negatief zijn. Het kan ontspannend werken en je een vrolijk of lacherig gevoel geven, maar als je er gevoelig voor bent kan het ook leiden tot negatieve gevoelens. De kans op negatieve gevoelens of een paniekaanval is bij wiet groter dan bij hasj. Ben je dus gevoelig voor negatieve gedachten dan raden we je niet aan het te gebruiken. En ook als je dat niet bent moet je zorgen dat je goed voorbereid bent en goed in de gaten houdt wat het met je doet.

Houd je gebruik in de gaten

Het is bij het gebruik van wiet net als bij veel andere dingen in het leven belangrijk dat je het niet te veel gaat doen. Houd dus altijd in je achterhoofd dat je het met mate moet doen. Houd dit ook in de gaten bij anderen en help elkaar waar nodig. Ook goed om te weten is dat wiet in Nederland gedoogd wordt, wat betekent dat smartshops en coffeeshops het mogen verkopen, onder strikte voorwaarden. Bestel je dus online, zorg dan altijd dat je dat bij een goede en betrouwbare partij doet. Een voorbeeld van zo’n partij is Zamnesia. Op de website van Zamnesia vind je ook meer informatie over de werking en het gebruik van wiet.

Online bestellen

Je kunt dus ook online terecht voor de aanschaf van wiet en aanverwante producten. Let daarbij wel altijd goed op dat je dat via betrouwbare websites doet, een goede indicator daarvoor is de reviewsectie van de site. Als daar veel betrouwbare en positieve reviews staan kun je er over het algemeen van uitgaan dat het goed zit. Zamnesia heeft bijvoorbeeld veel goede reviews en die staan je ook graag bij met al je vragen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline