Dingen om te overwegen bij het bouwen van een nieuwe omheining 0

Dingen om te overwegen bij het bouwen van een nieuwe omheining

Omdat de zon veel meer begint te schijnen, kijk je misschien naar het toevoegen van een nieuw hek of het vervangen van een hek dat wat aandacht nodig heeft. Wat jouw opties ook zijn, we hebben een gids om te bekijken waar je rekening mee moet houden voordat je aan het werk gaat voor die nieuwe elektrische poort.

Vervangt u een oude schutting of bouwt u op een nieuwe plek?

Zorg ervoor dat je niet bouwt op land dat niet van je is, of mogelijk inbreuk maakt op jouw buren! Als er een nieuw gebied is waarvoor omheining rond jouw huis nodig is, zorg er dan voor dat je niet op de verkeerde plaats bouwt. Het kan er ook voor zorgen dat je geen omheining bouwt over iets belangrijks, zoals dakgoten of een riool dat toegang vereist.

Wat voor hekwerk wil je?

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten hekwerk om uit te kiezen die overal in jouw huis kunnen worden gebruikt. Je kunt kiezen uit schootpanelen om over je tuin te bouwen, of piketpanelen die je rond de voorkant van je huis kunt plaatsen, decoratieve panelen of zelfs iets specifiekers.

Afhankelijk van het weer gedurende het grootste deel van het jaar, wil je misschien een type hekwerk over de ander overwegen. Verstevigde houten schuttingen zijn veelzijdig en sterk, maar er worden ook verschillende technieken gebruikt zoals bij kastenwanden. Er zijn ook vinyl- of metalen hekken die je in plaats daarvan kunt overwegen, of meer gespecialiseerde afrasteringen voor scholen, grote bedrijven en andere commerciële doeleinden.

Overweeg om grindplanken toe te voegen

Een grindbord is wat onder je hek wordt toegevoegd om het hek zelf te beschermen tegen eventuele onderliggende waterschade. Ze fungeren ook als een kleine fundering waarop uw omheining staat, waardoor deze steviger, steviger in de grond en duurzamer is bij zwaar weer. Ze verminderen ook de hoeveelheid rot die jouw houten omheining zou kunnen krijgen als deze rechtstreeks in de grond wordt geplant.

Bekijk opties voor houtbehandeling

Net als terrasplanken hebben ook hekken bescherming nodig! Hekolie is een geweldige manier om het hout het hele jaar door te beschermen, vooral in de barre maanden wanneer er veel meer regen of fel zonlicht is.

We bieden een verscheidenheid aan houtverduurzamingsmiddelen die natuurlijke vijanden in de buitenlucht bestrijden en ervoor zorgen dat je omheining het hele jaar door veilig blijft. Het schilderen van uw omheining is ook een andere optie om toe te voegen aan de esthetiek van jouw tuin of huis.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline