Direct de goede e-liquids kopen 0

e-liquids kopen

Een week heb je op jouw felbegeerde pakketje gewacht, maar bij het openmaken blijft dat de bestelde e-liquids niet voldoen aan jouw wensen. Zonde van je tijd en je geld natuurlijk. Dit keer direct de juiste e-liquids kopen? Wij helpen je op weg!

Goede e-liquids en andere voordelen

Naast dat je met ruim vierhonderd soorten e-liquids in ruim twintig merken ontzettend veel keuzemogelijkheden hebt én dat je ervan uit kunt gaan dat je e-liquids koopt die van goede kwaliteit zijn, heeft bestellen bij e-liquidmania meer voordelen. Zo worden bestellingen van tien euro of meer gratis verzonden. Bestel je voor 17 uur? Dan worden jouw e-liquids nog dezelfde dag verzonden. Je betaalt altijd veilig, bijvoorbeeld via Ideal of Paypal. Afhankelijk van de grootte en waarde van je bestelling ontvang je een Track & Trace link, waarmee je de zending kunt volgen. In de regel worden de meeste bestellingen per reguliere post verzonden. Het voordeel hiervan is dat je niet thuis hoeft te zijn om de bestelling in ontvangst te nemen! Een stuk makkelijker dan sigaretten halen dus! Ongebruikte en ongeopende producten mogen binnen 14 dagen na aankopen worden geretourneerd. Hierbij is het wel van belang dat de sealing van het product nog intact is.

e-liquids kopen

Zij blijven e-liquids bestellen

Klanten die eerder hun e-liquids bestelden bij e-liquidmania zijn enthousiast. Sterker nog, vaak blijven ze hun voorraad aanvullen door te bestellen bij e-liquidmania. ”Heel fijne webshop, ze komen afspraken na en leveren prima liquids. Daarnaast is er altijd supersnelle verzending. Ik ben al een tijdje klant bij deze winkel en wil dat heel graag blijven”, zegt een van de klanten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline