Dit moet je bij je hebben deze zomer 0

Dit moet je bij je hebben deze zomer

Deze zomer belooft veel goeds: het weer wordt met de dag warmer en er worden razendsnel veranderingen gemaakt rondom de corona maatregelen. Tijd om eropuit te gaan dus! Omdat restaurants, musea en andere publieke ruimtes open gaan, betekent dit dat je jezelf goed moet voorbereiden voordat je de deur uit gaat. Je hebt bijvoorbeeld altijd je portemonnee, je Samsung telefoon, en je sleutels bij je. Wat zou je nog meer bij je moeten hebben? Lees snel verder welke spullen je altijd bij je moet hebben voordat je erop uit gaat.

Een camera om de mooie momenten vast te leggen

Na een lange periode van thuiswerken en binnen vier muren zitten mogen we eindelijk weer de buitenlucht happen. En deze momenten wil je natuurlijk vastleggen! Neem dus altijd een camera mee. Die zul je vast wel hebben (wie heeft er tegenwoordig nu niet een iPhone, Samsung of een andere mobiele telefoon op zak), maar wat misschien nog leuker is om een ouderwets toestel meenemen. Dit kan een polaroid camera zijn of een camera die film rollen gebruikt.

Het leuke hieraan is dat je na je vakantie of je dagjes uit de foto’s kan bewerken en daadwerkelijk afdrukken. Het leuke moment wordt op deze manier wat toegankelijker en tastbaar en dan kun je opnieuw genieten van de momenten, zelfs wanneer het allang voorbij is!

Natuurlijk is je Samsung smartphone ook een prima keuze om foto’s te maken. Niet iedereen kan nou eenmaal een ouderwets toestel kopen. Het voordeel van je smartphone tegenover een cameratoestel is dat het een stuk lichter is mee om mee te nemen. Daarnaast doen smartphone camera’s tegenwoordig niet meer onder voor andere cameratoestellen. Zeker bij Samsung modellen staan er om bekend een goede camera te hebben. De nieuwste modellen hebben zelfs vier verschillende lenzen op de achterkant. Alle vier hebben een eigen functie waardoor je beste foto’s van je vrienden, familie, en omgeving kunt maken.

Bescherm jezelf tegen de felle zonnestralen met zonnebrand

Genieten van de zon doe je alleen wanneer je tegelijkertijd ook jezelf beschermt tegen haar felle stralen van licht. Niet iedereen eindigt met een warm gebakken, bruin tintje na een dagje spenderen in de hete zon. En zelfs als je wel bruiner uitkomt na een dagje zon, dan moet je jezelf alsnog goed insmeren met zonnebrand crème. De negatieve effecten van de zon zijn niet altijd daadwerkelijk op je huid te zien. En we willen het liefst allemaal gezond en lang leven, dus een zonnebrand product is echt een must in je tas.

Wat ook handig is om in je tas te stoppen is een aftersun product. In het geval dat je na het zonnen een droge en trekkerige huid hebt, dan kun je dit verzachten door jezelf in te smeren met deze crème. Aftersun zorgt er namelijk voor dat je huid wordt gevoed en gehydrateerd en het verkoelt jezelf ook. Dat is zeker fijn na zo’n hete zomerdag!

zonnebrand

Bescherm jezelf nog meer tegen de zon met een pet, hoed, sjaal of zonnebril

Jezelf beschermen op de zonnige dagen stopt niet bij het insmeren van je lichaam met zonnebrand crème. Je moet namelijk voorkomen dat je niet al te lang met je hoofd in de zon zit! Door het dragen van een pet, hoed of sjaal vermijd je het oplopen van een zonnesteek of dat je hoofdhuid verbrandt. Als je een kleine tas bij je hebt, dan is een sjaal de makkelijkste optie: deze kun je meenemen door het vast te knopen aan het hengsel van je tas.

Een zonnebril is nog makkelijker mee te nemen, omdat je deze aan je T-shirt kan hangen of op je hoofd. Er is waarschijnlijk altijd wel plek ervoor in je tas. Naast het feit dat je jouw ogen dekt tegen de zon leukt een zonnebril ook je outfit op. Kan je meteen een leuke selfie maken met je Samsung telefoon. Twee vliegen in één klap dus!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline