Droomkeuken nog niet gevonden? Kies voor een op maat gemaakte keuken! 0

maat gemaakte keuken

De meeste mensen sparen een enorme tijd voordat ze in staat zijn om de keuken te vernieuwen. Als je hier relatief veel geld in investeert, wil je natuurlijk wel dat de keuken ook geheel naar wens is. Maar wat nou als je jouw droomkeuken maar niet kan vinden? Als elke keuken die je tegenkomt wel mooi is, maar niet perfect blijkt te zijn? Als ze net niet aan alle eisen voldoen? Leg je je er dan bij neer en ga je akkoord met een keuken die wat minder naar wens is? Welnee! Er zijn tegenwoordig genoeg mogelijkheden om alsnog al jouw wensen te kunnen vervullen. Een handgemaakte keuken is in dit geval namelijk precies wat je zoekt.

Waarom kiezen voor een op maat gemaakte keuken?

Waarom zou je voor een op maat gemaakte keuken kiezen als er al een enorm groot aanbod van kant-en-klare keukens is? Dan moet er toch wel iets bij zitten wat aan jouw wensen voldoet? Dat zou je wellicht denken, maar niets is minder waar.

In de praktijk blijken de meeste keukens namelijk nét niet aan de verwachtingen te voldoen. Zeker wanneer je speciale eisen hebt. Bijvoorbeeld omdat je graag bakt of speciaal keukenapparatuur wilt laten installeren. Daarnaast kan ook de vorm van de keuken enorm uiteen lopen. Bij een bijzondere vorm wil je uiteraard wel dat de keuken goed past. Met een op maat gemaakte keuken weet je zeker dat deze aan de persoonlijke wensen en de beschikbare ruimte voldoet.

maat gemaakte keuken

Ook de kasten kunnen geheel naar wens worden gemaakt. Dit is bijvoorbeeld enorm handig voor grotere gezinnen. Zo kunnen zij zelf bepalen hoeveel ruimte ze nodig hebben om alles op te bergen. Vaak zie je bij standaard keukens dat er ook standaard kastmaten worden aangehouden. Bij een op maat gemaakte keuken bepaal je dit zelf. Iedere opstelling is mogelijk en de keuken wordt gewoon geheel naar wens samengesteld. Hierdoor voldoet hij altijd aan jouw verwachtingen.

Aan de tekentafel

Voordat een handgemaakte keuken van SmartDesign Keukenstudio kan worden gemaakt, is het belangrijk dat het voor de ontwerpers duidelijk is wat jij graag ziet. Daarom zal er ruim vóór het ontwerpen van de door jou bedachte keuken eerst duidelijke afspraken worden gemaakt. Aan de hand van de door jou aangegeven wensen wordt er een maattekening gemaakt en zal er ook een 3D-ontwerp worden getoond. Zo krijg je een goed beeld van hoe de keuken er straks uit komt te zien en of deze inderdaad volledig aan alle wensen voldoet. Pas wanneer de keuken volledig aan alle wensen voldoet, zal deze geleverd en gemonteerd worden. Hierdoor weet je zeker dat je enkel hoeft te betalen als de keuken ook echt naar wens is. Je kunt dan ook nooit voor vervelende verrassingen of teleurstellingen komen te staan.

Kom je er zelf niet helemaal uit? Of heb je wel een aantal wensen, maar weet je niet of deze praktisch genoeg zijn? Vraag dan gerust advies aan de ontwerpers die deze keukens op maat maken. Zij denken niet alleen mee hoe ze al jouw wensen op de juiste manier kunnen realiseren, maar ook of dit praktisch is. Hoe ga je straks bijvoorbeeld door de ruimte bewegen? Heb je voldoende bewegingsvrijheid? Kunnen er meerdere mensen in de keuken aan het werk zijn, zonder dat je elkaar voor de voeten loopt? En hoe komt de ruimte er uiteindelijk uit te zien als de keuken is geplaatst. Allemaal dingen waar zij rekening mee houden, zodat ze er zeker van zijn dat het resultaat dadelijk niet tegenvalt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline