E-liquid kopen 0

e-liquids kopen

In een e-sigaret horen e-liquids. Dit zijn vloeistoffen met een bepaalde smaak en kracht. Steeds meer rokers stappen over naar e-sigaretten en hebben dus e-liquids nodig. Maar waar moet je eigenlijk op letten als je e-liquid wilt kopen? In deze blog vertellen we je er meer over.

Wat zijn e-liquids?

E-liquid is vloeistof voor de e-sigaret. De vloeistoffen zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Als je op zoek gaat naar e-liquids dan kom je vast iets tegen over de verhouding PG en VG. Dit zijn bestanddelen van de e-liquids. De verhoudingen tussen PG en VG kunnen per e-liquid verschillend zijn. Het PG-gehalte staat voor de throat hit, oftewel het keelgevoel. Het VG-gehalte staat voor de hoeveelheid damp die uit de e-sigaret komt. Deze hebben allemaal verschillende smaken, kracht en kwaliteit. E-liquids zijn vaak verkrijgbaar in verschillende nicotinegehaltes. Vaak kun je kiezen uit 0, 6, 12 of 18 mg nicotine per ml e-liquid.

Bestellen maar!

Via de website SmokeSmarter kun je diverse e-sigaretten en aanverwante artikelen bestellen. Het bestellen via deze webshop heeft diverse voordelen. Profiteer bijvoorbeeld van gratis verzending vanaf €20. Tevens hoef je nooit lang te wachten tot jouw aankoop in huis is, want als je voor 21:00 uur een bestelling plaatst dan wordt dit dezelfde dag nog verzonden. Daarbij hebben klanten de webshop beoordeeld met een 9,7 als rapportcijfer.

Meer weten over e-liquid kopen?

Wil je ook een e-liquid kopen? Maar heb je nog vragen over het product of wil je meer weten over de service? Neem dan gerust contact op met SmokeSmarter. De specialisten van dit bedrijf helpen je graag verder.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline