Een hoekzetel op maat, dat is fijn! 0

Een hoekzetel op maat, dat is fijn!

Je hebt al veel meubelwinkels bezocht in de zoektocht naar de perfecte hoekzetel, maar de ene keer is de kleur niet goed, de andere keer is het formaat niet goed, dan staat het model je weer niet aan. Kortom er is altijd wel iets wat niet naar je zin is. Dan hebben we de ideale oplossing voor jou: een hoekzetel op maat. Tegenwoordig zijn er veel gespecialiseerde meubelwinkels die zetels op maat aanbieden. Zo kan jij het model, de grootte, de opstelling, de stof en de kleur helemaal zelf kiezen. Je kan de zetel samenstellen zodat die perfect in jouw interieur past en helemaal voldoet aan jouw wensen. Zo zijn er eindeloos veel mogelijkheden om je zetel naar je eigen smaak en stijl aan te passen.

Een hoekzetel van formaat

Letterlijk en figuurlijk, je kan je hoekzetel tegenwoordig samenstellen naar je eigen formaat. Denk maar aan de hoogte en de breedte, maar zelfs ook de zithoogte en de zitdiepte. Kies overigens de kleur en de bekleding, de armleuningen, en de stijl van jouw hoekzetel. Van modern tot klassiek tot industrieel. Alles kan en alles mag.

Comfortabel is een must

Bij het kiezen van een zetel ben je uiteraard altijd op zoek naar comfort. Zeker als je elke avond lekker languit voor de televisie ligt. Bij een hoekzetel op maat kan je de kussens zelf kiezen, hierin bepaal je dus volledig zelf of je van zachte of harde kussen houdt.

Kwaliteit boven alles

Je koopt niet elk jaar een nieuwe zetel. Een zetel is een grote aankoop en je rekent er dan ook op dat die zetel niet na een maand stuk is. Kwaliteit is en blijft een belangrijke factor bij het aankopen van een zetel. Denk dus zeker ook grondig na bij de keuze van materialen voor jouw hoekzetel op maat. Kwalitatieve materialen zullen in aankoop duurder zijn, maar gaan een stuk langer mee. Zeker de investering waard dus!

Verschillende soorten zetels op maat

Een hoekzetel, een loungezetel, een 2- of 3 zits, noem maar op. Tegenwoordig heb je hoekzetels in alle formaten. Vaak kan je ze zelf samenstellen zodat je kan kiezen of je voetstuk aan de rechterkant of linkerkant zit, net zoals de armleuningen en openingen. Je kiest alles zoals je zelf wilt, helemaal naar jouw zin!

Scherpe prijs

Een zetel op maat heeft vaak de bijklank duur te zijn, maar dit is in veel gevallen niet waar. Kies jij een extra dure stof, dan wordt de zetel uiteraard ook duurder. Maar over het algemeen kan je voor dezelfde prijs een nieuwe zetel op maat laten maken dan een reeds bestaand model kopen. Dus neem zeker eens een kijkje bij de winkels die zetels op maat aanbieden om jouw droomzetel zelf samen te stellen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline