Een kleine eyecatcher: de industriële tafellamp 0

industriele tafellampen

Je bent tevreden over je interieur, maar toch mist er nog iets. Een groot meubel kun je niet meer kwijt en kleine decoratieve items heb je genoeg, maar hoe kun je jouw inrichting dan compleet maken? Als je jouw inrichting wil verrijken met een kleine eyecatcher, kun je ervoor kiezen een tafellamp in de industriële stijl te kopen.

Wat is een industriële tafellamp?

Een tafellamp is een kleine lamp die je op de tafel zet. Je kunt de lamp op de eettafel plaatsen, maar ook op het bureau. Overigens kun je de lamp ook in een kast plaatsen of op je nachtkastje zetten.

Heeft de lamp een industriële stijl, dan ziet de lamp er stoer en robuust uit. De lamp kan van hout gemaakt zijn, maar ook van metaal of een combinatie van deze materiaalsoorten.

Praktisch én stijlvol

Door een tafellamp op de eettafel, het bureau of in de kast te zetten, zorg je plaatselijk voor meer licht. Dit maakt de lamp erg praktisch. Daarnaast zorgen industriële tafellampen voor meer stijl en sfeer in huis. Niet alleen als je de lamp aan zet, maar ook als de stoere lamp uit staat. Met een vrij kleine en subtiele tafellamp in de industriële stijl geef je jouw inrichting simpelweg en nog mooiere uitstraling.

Een industriële tafellamp kopen: 3 tips

Wil jij een subtiele eyecatcher toevoegen aan je interieur door een tafellamp aan te schaffen? Dan geven wij je graag drie handige tips om de juiste aankoop te doen.

Tip 1: bepaal waar je de lamp neer gaat zetten. Gaat de lamp op het bureau staan, dan moet het item bij het bureau passen. Wil je de lamp op de kast zetten, dan moet het item bij de uitstraling van deze kast aansluiten.

Tip 2: koop een lamp met metalen elementen. Metalen elementen passen namelijk helemaal bij de industriële woonstijl. Ook maken deze elementen de vrij subtiele lamp lekker stoer.

Tip 3: houd je wel van unieke en opvallende industriële tafellampen? Koop dan een tafellamp met vintage uitstraling. De industriële woonstijl en vintage meubelen en accessoires gaan perfect samen. Wie een unieke lamp wil kopen, koopt een vintage item.

Afbeelding: www.industrielelampen.net

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline