Een Scandinavisch merk uitgelicht: Hay 0

Ik kan het niet langer ontkennen: ik val als een blok voor de Scandinavische look. Mijn huis staat dan ook vol Hay designmeubels. Dit merk spreekt mij ontzettend aan door haar tijdloze en bijzondere uitstraling en dan ook nog eens heel betaalbaar! Inmiddels heb ik alweer mijn oog gelegd op de nieuwste Hay stoelen en een gave kapstok voor in de gang. In deze blog neem ik je mee in de wereld van Hay en leg ik uit wat mij zo aantrekt aan dit Scandinavische merk.

Geschiedenis van Hay

Het merk Hay is nog niet zo heel lang op de Nederlandse markt. Pas in 2003 konden wij genieten van hun meubels en toen was de collectie in ons land nog helemaal niet zo veelzijdig. Door de tijdloze meubels en het bijzondere design was Nederland al gauw om en anno 2018 is dit Scandinavische merk niet meer weg te denken uit ons modebeeld. Waar we in 2003 alleen nog maar grote meubels zagen, zoals kasten, stoelen, tafels en banken kan je er tegenwoordig vrijwel alles in vinden. Niet alleen grote meubels, maar ook leuke woonaccessoires of grappige hebbedingetjes. Het is dan ook zeker mogelijk om je gehele huis aan te laten sluiten bij de Hay stijl.

Voordelen van Hay

Ik krijg vaak de vraag wat mij nou zo aantrekt aan dit merk. Is het nou echt zo anders dan andere merken? Waar moet je aan denken als het gaat om de ‘Scandinavische stijl’? Ik zet alles wat mij aantrekt nog een keer voor jou op een rijtje.

  • Een betaalbaar merk: in Nederland vind je honderden verschillende merken als het gaat om meubels. Naast dat ik het zeer belangrijk vind om mee te gaan met de verschillende woontrends, speelt het kostenplaatje ook een grote rol bij mij. Natuurlijk vind ik andere stijlen soms ook prachtig, maar vaak hangt hier dan zo’n extreem prijskaartje aan dat ik snel weer afglijd naar het oude vertrouwde Hay.
  • Bijzondere collecties: elk jaar weer brengt Hay nieuwe collecties op de markt. Deze gaan zeker mee met de huidige woontrends, maar geven er een eigen twist aan. Hierdoor haal je met Hay altijd meubels met een persoonlijk tintje in huis. Ideaal als je niet bang bent om je eigen stijl en karakter in je huis te laten doorschijnen.
  • Stevige materialen: door het gebruik van stevige en robuuste materialen kunnen Hay meubels gemakkelijk een aantal jaar mee. Hierdoor betaal je weinig voor een heel veel jaar woongenot.
  • Veel keuze uit verschillende collecties en accesoires: bij veel andere merken zie je dat er alleen maar grote meubels beschikbaar zijn of meubels die allemaal op elkaar lijken. Hay is enorm veelzijdig en biedt ook een groot scala aan woonaccessoires aan. Hierdoor kan je je gehele huis in een stijl brengen.

Hay Design Scandinavisch

Dit zijn slechts enkele punten die er bij mij voor zorgen dat Hay uitermate populair is. Woongenot staat natuurlijk op nummer één! Ga dan ook altijd op zoek naar de juiste meubels die passen binnen jouw woonsituatie. Een beetje flair brengen aan je meubels is natuurlijk nooit weg.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline