Een schaduwdoek op maat laten maken! 0

schaduwdoek op maat

Natuurlijk is de zon heerlijk en kun je daar echt van genieten in je tuin of op je dakterras met een schaduwdoek op maat. Je moet jezelf natuurlijk goed beschermen tegen schadelijke Uv-straling. Hoewel de zonnestralen fijn zijn kun je op een zomerse dag ook uitkijken naar wat verkoeling in jouw tuin.

De maatwerk schaduwdoeken van ZONZ sunsails bieden hierin een uitkomst. Op de plek waar jij graag schaduw wenst kun je kiezen voor een op maat gemaakt doek, welke je gemakkelijk bevestigd. Omdat een schaduwdoek erg licht van gewicht is, kun je deze gemakkelijk optillen en afstellen. Hierdoor is de montage van het doek voor iedereen goed te doen. Bij het bestellen van een schaduwdoek op maat kun je rekening houden met jouw specifieke wensen en behoeften. Je hebt hierbij de keze uit meerdere vormen, afmetingen, doeksoorten en kleuren. Bestel vooraf kosteloos een doeksample om zeker te zijn dat het uiteindelijke schaduwdoek voldoet aan jouw verwachtingen. Indien gewenst kijken we met je mee welk schaduwdoek en welke vorm het beste in jouw tuin of jouw dakterras past. Op deze manier creëer je met jouw schaduwdoek de meest optimale en gewenste schaduw.

Wat zijn de voordelen van een maatwerk schaduwdoek?

Een schaduwdoek op maat is te koop in meerdere kleuren, passend in alle plekken in jouw tuin en zien er bovenal ook nog eens leuk uit. Maar buiten het decoratieve karakter zitten er ook een aantal functionele voordelen aan onze maatwerk schaduwdoeken. Wij zetten ze voor je op een rij:

Bepaal zelf waar en hoeveel schaduw je wilt. Doordat er verschillende constructies bestaan en een schaduwdoek licht van gewicht is, kun je het doek overal hangen. Kies er bijvoorbeeld voor om het doek over je veranda te spannen, over je dakterras of boven de zandbak van de kinderen. Door de gemakkelijke bevestiging kies je zelf waar het schaduwdoek voor jou het mooiste uitkomt.

Een schaduwdoek kan het hele jaar door blijven hangen. De schaduwdoeken van ZONZ zijn gemaakt van duurzaam materiaal en kunnen stevig vastgezet worden. Hierdoor zijn de doeken, in vergelijking met een parasol, goed bestand tegen wind en regen. Het voordeel hiervan is dat je niet gelijk naar binnen hoeft te rennen wanneer er tijdens je BBQ een bui aankomt, omdat een waterdicht doek prima tegen water kan.

Een maatwerk schaduwdoek is Uv-bestendig. Hierdoor kun je met een veilig gevoel zelf op je terras zitten, of de kinderen eronder laten spelen. Ondanks dat het doek UV-werend is, laat het toch nog voldoende sfeerlicht door. Hierdoor zit je niet compleet in het donker en kun je op een verantwoorde manier van de zon genieten.

Wat voor soorten schaduwdoeken op maat zijn er?

Bij ZONZ sunsails hebben we diverse opties in onze maatwerk schaduwdoeken. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een standaard vorm schaduwdoek, zoals een gelijkzijdig driehoek of rechthoek. Je hebt de keuze uit 7 verschillende vormen. Ook de keuze voor welk soort bevestiging je wilt is vrij. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een doek met ringen op de hoeken. Zo’n bevestiging is nodig wanneer je het doek aan palen wilt monteren. Een andere optie is een doek met zeilogen rondom, waardoor je het doek in een pergola of veranda kunt hangen. We kijken graag met je mee welk soort doek het beste past in jouw tuin of dakterras.

Schaduwdoek op maat met pergola

In steeds meer tuinen zien we een pergola terugkomen. Dit is een constructie gemaakt met palen. Een pergola kun je perfect combineren met een schaduwdoek. Doordat onze schaduwdoeken op maat gemaakt kunnen worden, kunnen we met de afmetingen rekening houden met de pergola. Wanneer je kiest voor een schaduwdoek in jouw pergola, dan raden we een harmonica maatwerk schaduwdoek op maat aan. Dit is een oprolsysteem, waarmee je zelf kunt bepalen hoeveel schaduw je wenst. Doordat je het doek gemakkelijk in en uit kunt vouwen ben je flexibel om zelf te bepalen wanneer je in de zon wilt zitten en wanneer niet.

Wil je inspiratie op doen voor jouw maatwerk schaduwdoek? Bekijk dan de website van ZONZ sunsails voor meer ideeën en advies.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline