Een traplift in je vakantiehuis? 0

traplift in je woning

Een vakantiehuis of tweede huis is een heerlijke bezitting. Even lekker tot rust komen op een mooie plek middenin een bos, of juist genieten van mooie vergezichten bij zee. Waar je tweede huis ook staat, het is altijd een fijne plek om je even terug te trekken. Weg van de dagelijkse sleur thuis, of gewoon om een tijdje in een andere omgeving te zijn.

Maar wat te doen als deze woning over meerdere verdiepingen beschikt en jij of je partner moeite heeft met traplopen? Ook veel gepensioneerden en ouderen bezitten een tweede huis of vakantiewoning. Het is zonde om niet alle beschikbare ruimte te gebruiken. Vaak worden vakantiehuizen ook verhuurd op de momenten dat je zelf niet in je tweede huis verblijft. Het zou mooi zijn om mindervalide gasten ook volop gebruik te kunnen laten maken van de hele woning. Met een traplift maak je je huis ook toegankelijk voor deze mensen en verhoog je daarnaast mogelijk het rendement op je investering.

Goedkope traplift kopen

Een traplift was enkele jaren geleden nog een grote uitgave, die over het algemeen alleen gedaan werd voor de eigen woning, het hoofdverblijf. Al dan niet met een financiële tegemoetkoming van de gemeente via de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo). Voor een vakantiehuis is deze vergoeding niet mogelijk. Daarnaast betekent een tegemoetkoming via de Wmo niet direct dat je altijd goedkoper uit bent, want deze is inkomensafhankelijk en vereist een vierwekelijkse eigen bijdrage. Na een aantal jaren hebben mensen over het algemeen hun traplift daarmee alsnog zelf betaald. Dankzij de opkomst van bedrijven die gebruikte trapliften volledig reviseren is de aanschaf van een traplift zowel voor de eigen woning als een vakantiehuis een stuk voordeliger geworden.

Traplift met bochten

Gebruikte traplift is de oplossing

Een gebruikte traplift kan tot wel de helft goedkoper zijn dan een nieuwe. Volledig gereviseerd, voorzien van nieuwe bekleding, software en accu’s zijn ze vrijwel net zo goed als een nieuw exemplaar. De meeste trapliften die nieuw geplaatst werden, zijn namelijk nog lang niet aan het einde van hun economische levensduur op het moment dat ze weer verwijderd worden. Dit zorgt er helaas voor dat vele nog uitstekend functionerende trapliften op de schroothoop verdwijnen. De keuze voor een gebruikte traplift is daarmee ook een duurzame keuze.

De voordelen van een gebruikte traplift

De aanschaf van een tweedehands traplift biedt veel voordelen:

  • Tot maar liefst de helft besparen op de aanschafkosten
  • Interessante investering voor een vakantiehuis en verhogen van het rendement door meer verhuur
  • Geen hoge verbouwingskosten
  • 5 jaar garantie in combinatie met onderhoud
  • Landelijke 24/7-service, ook voor vakantiehuizen
  • Spoedlevering binnen 48 uur mogelijk

Ben je ook benieuwd naar alle mogelijkheden voor jouw vakantiewoning? Neem vrijblijvend contact op met een adviseur van Smienk Trapliften, of vraag de gratis infogids aan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline