Creëer een fijne werkplek aan de hand van deze drie stappen 0

Creëer een fijne werkplek aan de hand van deze drie stappen

Het kantoor is de plek waar jij en je medewerkers de werkzaamheden voor jouw onderneming verrichten. Het is dan ook van groot belang dat deze werkplek als een fijne werkplek wordt ervaren. Hoe beter het kantoor wordt gezien als goede en fijne werkplek, hoe harder jij en je medewerkers hier dan ook zullen werken! In deze blog beschrijven we de drie stappen die jij moet doorlopen om van jouw kantoor een fijne werkplek te maken.

Stap 1: Inrichting werkplek

De werkplek is de plek waar het werk daadwerkelijk uitgevoerd dient te worden. Door de werkplek op de best mogelijke manier in te richten draag je direct bij aan jouw productiviteit en de productiviteit van jouw medewerkers. De werkplek op de juiste manier inrichten doe je door ergonomische bureaustoelen te plaatsen, in hoogte verstelbare tafels en daarnaast in hoogte verstelbare monitoren te plaatsen op deze bureaus.

Stap 2: Inrichting kantoor

De kantoorinrichting die in de rest van het kantoor wordt geplaatst is misschien wel net zo belangrijk als de inrichting van de werkplek zelf. De inrichting van het kantoor wordt gebruikt als men niet productief is op de werkplek zelf. Denk hierbij aan de inrichting van vergaderruimtes of de inrichting van de keuken/lunchruimte. Door ook de rest van het kantoor leuk in te richten kan men uitkijken naar de pauzes en de werksfeer hier even compleet vergeten. Dit geeft een ultiem rustmoment en zo kan men zich weer opladen voor de rest van de werkdag.

Stap 3: Arbeidsvoorzieningen

Als het kantoor goede arbeidsvoorzieningen bevat, kan er consistent en goed doorgewerkt worden. Onder arbeidsvoorzieningen valt bijvoorbeeld de snelheid van de internetverbinding. Als de internetverbinding in het pand snel en consistent is, dan kunnen de werkzaamheden die op deze internetverbinding worden uitgevoerd dat ook zijn. Een ander voorbeeld van een arbeidsvoorziening is een koffiezetapparaat. Door het kantoor te voorzien van een goed koffiezetapparaat kunnen jij en de medewerkers gedurende de dag genieten van lekkere koffie.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline