Genieten van de herfst? Wij geven tips! 0

Genieten van de herfst? Wij geven tips!

Wat mij betreft is de zomer de fijnste tijd van het jaar. Lekker in de tuin of op het terras een wijntje drinken, genietend van het lekkere weer. Maar helaas hebben wij in Nederland dit weer niet het hele jaar (misschien ook wel de reden dat ik er extra veel van geniet). Hoe zorg je er dan voor dat als het weer omslaat je nog steeds net zoveel kunt genieten?

Maak mooie foto’s voor jouw socials 

Als je aan de herfst denkt, dan denk je aan prachtige rode, gele, oranje en bruine kleuren. De bladeren aan de bomen veranderen van kleur wat prachtige foto’s oplevert. Trek een mooie outfit aan (een lekkere trui met een leren jas eroverheen of een rokje met mooie leren laarzen eronder) en je zult stijlvolle foto’s voor op je socials creëren. Natuurlijk wel in dat mooie bos waar je de verschillende kleuren bladeren aan de bomen ziet. Wie weet staat er wel een mooie paddenstoel naast die liggende stam waar je op poseert.

Haal de prachtige kleuren in huis

Om de herfstachtige stijl in huis te halen kun je de verschillende kleuren bladeren op een schaal leggen waarop je mooie kaarsen zet. ’s Avonds steek je de kaarsen aan om een gezellige sfeer te creëren. Heb je een openhaard? Vergeet hem dan niet te laten vegen zodat je iedere avond van de warmte en knusheid kunt genieten. Ik zie het al helemaal voor mij: overal gezellige lichtjes terwijl ik op de bank onder een warme deken lig. Natuurlijk met een glaasje rode wijn uit mijn ingebouwde wijnklimaatkast om me warm te houden. 

Maak het jezelf makkelijk

Vul een vaas met allemaal herfstartikelen zoals dennenappels, bladeren, eikels, besjes en kalebassen. De kleurstelling past helemaal bij het seizoen en als de inhoud aan vervanging toe is of het is tijd om het te vervangen met kerstartikelen, kiep je de vaas leeg in de groencontainer en je hebt er geen rotzooi van. Wil je de kleuren en kwaliteit van de bladeren behouden? Haal ze dan door een laagje wax, deze zorgt ook nog voor een glanzende afwerking.

Zelf niet zo creatief? Gebruik het internet

Niet iedereen is zo creatief om zelf decoraties te bedenken en dat hoeft ook niet, het internet heeft alles al voor jou bedacht. Voor de meeste creatieve tips kijk ik altijd op Pinterest. Het staat vol met creatieve ideeën voor in huis, want namaken blijft altijd makkelijker dan zelf bedenken. Schenk jezelf wel een glaasje rode wijn uit jouw wijnkoelkast in, mocht het dan niet zo lukken zoals op de foto te zien is, dan heb je de wijn om je te troosten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline