Het lekkere weer komt eraan, hoe benut je dit optimaal? 0

Het is inmiddels al weer heerlijk weer en met het voorjaar en de zomer nog in de aantocht zullen er waarschijnlijk nog een hele hoop lekkere, warme dagen aan komen. Maar hoe benut je dat heerlijke weer nou optimaal? Met een zwembad van Intex in de tuin natuurlijk! In deze tekst gaan we kijken naar een aantal verschillende zwembaden van Intex zodat er ook een zwembad is dat perfect past bij jou.

Zwembaden

Opzet zwembad van intex biedt een ruim assortiment aan verschillende zwembaden aan die allemaal hun voor- en nadelen bezitten. Zo zijn er zwembaden in een hoop verschillende vormen, maar ook gemaakt van verschillende materialen. Daarnaast zijn de zwembaden natuurlijk in verschillende groottes te krijgen. Niet iedereen heeft evenveel ruimte en daarom is er nagedacht over grote tuinen, maar ook kleinere tuinen.

opzet zwembad van intex
Als eerst gaan we kijken naar het opblaas model of het easy/quick up model. De naam zegt het eigenlijk al. Het voordeel van dit zwembad zit hem in het makkelijk opzetten. Er is een grote ronde rand die gevuld moet worden met lucht. Wanneer dat gedaan is kan het zwembad gevuld worden met water. Hoe meer water er in het zwembad komt, hoe hoger de rand dan weer wordt. Wanneer er voldoende water in het bad zit, kan het zwembad gebruikt worden. Het is belangrijk om te weten dat het zwembad op een volledig vlakke ondergrond moet staan. Er zijn verschillende afmetingen van dit model beginnend bij 244×76 cm en met als grootste formaat 396X84 cm. De voordelen van dit zwembad zijn dat het zwembad dus ontzettend makkelijk op te zetten is. Daarnaast zit er een pomp bij het zwembad die er dus voor zorgt dat er maar 1 keer water in gedaan hoeft te worden. De pomp zal ervoor zorgen dat het water zich blijft verschonen. Ook zijn deze zwembaden in verhouding vaak betaalbaar. Het nadeel van dit zwembad is dat hij echt op een vlakke ondergrond moet staan. Daarnaast gaan deze zwembaden gemiddeld 2 jaar mee wat vrij kort is.

Wanneer je op zoek bent naar een steviger zwembad van Intex dan kom je uit bij de frame pools. Dit zijn de zwembaden met een stevigere buitenkant gemaakt van verschillende materialen. Er is keuze uit de normale frame pools en daarnaast nog uit de ultra frame pools. Bij de laatste is het frame nog meer verstevigd waardoor het zwembad dus tegen nog meer schade is beschermd. De voordelen van deze zwembaden zijn dan ook dat deze enorm stevig zijn en niet zomaar kapot zullen gaan. Ook komen de zwembaden vaak met een filter waardoor het water steeds verschoond zal worden. Daarnaast zullen deze zwembaden ongeveer 3 jaar mee gaan. De nadelen van dit zwembad zijn dat ze vaak moeilijker op te zetten zijn. Je bent er net iets meer tijd aan kwijt om dit zwembad op te zetten. Ook kosten de Frame pools vaak duurder dan andere baden. Dit komt natuurlijk door de duurzaamheid van het zwembad.

Accessoires

Als laatste biedt Intex een hele hoop verschillende accessoires aan voor bij de zwembaden. Denk hierbij aan een zeil om het zwembad af te schermen en het water nog schoner te houden of verschillende producten die het water nog schoner houden. Ook vind je bijvoorbeeld een ladder zodat niemand de rand kan beschadigen wanneer hij of zij het water in wil gaan.

Tot slot

Al met al vind je bij Intex dus een hoop verschillende materialen om de tuin optimaal te benutten met het heerlijke weer door er een prachtig zwembad van Intex in te zetten!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline