Hier moet je op letten bij het kopen van LED lampen 0

Hier moet je op letten bij het kopen van LED lampen

Als je een LED lamp nodig hebt dan hoef je maar een bouwmarkt in te lopen en je hebt ze liggen. Maar er zijn veel verschillende soorten LED lampen. Hierdoor heb je een grote kans dat je met de verkeerde lamp naar buiten komt. En dit wil je natuurlijk niet! Wil je zeker weten dat je de juiste LED lamp haalt? Lees deze blog dan snel verder! Wij vertellen hier namelijk meer over

Een LED licht dimmen

Een goede keuze is altijd LED dimmers. Op deze manier kan jij het licht afstemmen op de sfeer in de ruimte. Wil je een romantische sfeer? Doe die lichten dan wat zachter. Wil je graag een boek lezen of spelletjes spelen? Zet de lichten dan zo fel mogelijk! Op deze manier kun jij het ligt zo afstemmen op wat jij wilt. Daarnaast zijn er ook nog een diverse kleuren, wil je warm wit? Of toch RGB?

Hoeveel WATT moet het licht hebben?

De specialist in LED verlichting is www.ledlampenkopen.nu. Bij deze partij vindt u een uitgebreid assortiment LED lampen die u tegen een betaalbare prijs kunt bestelling. Maar welke LED lamp heb je eigenlijk nodig? Allereerst raden we u aan om te letten op de fitting. Dit is het onderdeel van de lamp dat mechanisch en elektrisch wordt verbonden met de lamphouder. Er is een verschil tussen E14 en E27. Let dus goed op welke fitting u nodig heeft voor uw lamp. Daarnaast zijn LED lampen verkrijgbaar in diverse watt eenheden. Daarbij geldt: des te hoger de watt, des te meer vermogen de lamp heeft.

De IP waarden van het LED licht

Het laatste punt waar je op moet letten is de IP waarde. Deze waarde geeft aan in welke mate een lamp is beschermd tegen voorwerpen, vocht en stof. Het eerste cijfer van de IP waarde staat voor het binnendringen van stof, het tweede cijfer staat voor waterbestendigheid.

 Meer informatie nodig?

Heb je nog een vraag over de LED lamp? Of kom je er toch niet helemaal uit? Neem dan gerust contact op met Ledlampenkopen.nu. de specialisten helpen je graag verder, waardoor jij zeker weet dat jij de juiste keuze maakt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline