Hoe je bespaart op een nieuw huis 0

Hoe je bespaart op een nieuw huis

Als student, sociale huurder of iemand anders met een laag inkomen is het geen nieuw fenomeen dat je let op je geld, maar als je net een nieuw huis hebt dan is het nogal kijken wat je precies gaat doen, zodat jij binnen budget blijft. In dit artikel vertellen we een aantal dingen waarop je kan besparen tijdens het inrichten en het leven in je nieuwe huis. Dus herken jij je in de elementen van deze blog? Dan kan je verder lezen voor tips en tricks!

Folders

Folders zijn super handig als het gaat om besparen, hier staan namelijk alle actuele aanbiedingen in die de desbetreffende winkel van die folder heeft. Zo kun je besparen op producten die je nodig hebt voor de boodschappen als die in de aanbieding is bij Delhaize. Ook zijn er folders van ander soort winkels, denk bijvoorbeeld aan winkels die producten aanbieden waarmee je je huis kan inrichten, zoals de Action of de Leen Bakker. Deze folders komen ook goed van pas om te besparen op het inrichten van jouw huis, het hoeft namelijk niet designer te zijn om mooi te lijken! Als je geen folders door de bus wilt en alles in een oogopslag wilt vinden dan is het aan te raden om gebruik te maken van de website folderbode.be, op deze website staan de meest populairste winkels met hun folders gesorteerd en gecategoriseerd voor jouw gemak.

folderbode.be

Inrichting

Zoals ik in de vorige paragraaf al heb gehint kan je ook fors besparen op de meubels en accessoire van je interieur. Designer meubels kosten vaak honderden en soms duizenden euro’s. Hierom is het beter om bij een grote fabrikant te kijken zoals de Kwantum of de Ikea, wanneer je een bank zoekt of een bed. Deze winkels hebben vaak betaalbare prijzen. Een andere optie is om tweedehands te zoeken naar meubels en dergelijke. Vroeger deden we dat via marktplaats, maar tegenwoordig is er ook een marktplaats op facebook, waar je van alles kan vinden in de buurt van jouw nieuwe stek.

Heb jij ook tips en tricks in het besparen van inrichting en wonen? Laat dan een reactie achter!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline