Inspiratie voor uw nieuwe interieur 0

Eeetkamerstoelen met tafel

Het bij elkaar zoeken van een nieuw interieur is een leuke, maar ook heel tijdrovende klus. Voor u het weet zit u een hele avond naar Pinterest borden te staren zonder dat u een steek verder komt en meubels ontdekt die ook daadwerkelijk betaalbaar zijn. U kunt beter een kijkje nemen op een website als UrbanSofa.nl voor de broodnodige inspiratie. Daar vindt u banken, tafels en vloerkleden van hoogwaardige kwaliteit zonder dat u daarvoor de hoofdprijs betaalt. De interieurexpert levert haar meubelen rechtstreeks van de fabriek, en daardoor vervalt de tussenhandel. En dus ook de marge die normaal foor de importeur en de groothandel wordt opgestreken. Dat kan de kosten tot maar liefst zo’n 50 procent drukken, en dat is goed nieuws voor u.

houten tafel

Aanbod

Hoewel de naam anders doet vermoeden kunt u bij UrbanSofa.nl niet alleen terecht voor sofa’s, loungebanken en hoekbanken. Ook voor (eetkamer)fauteuils, tafels, vloerkleden en stoffen kunt u bij het kwalitatieve meubelmerk terecht. Zo kunt u uw hele interieur op maat op elkaar afstemmen. Wat betreft stijlen valt er ook genoeg te kiezen. Van modern en strak tot aan landelijk klassiek: de keuze is reuze, terwijl de Europese topkwaliteit geldt als de gemene deler. De meubels worden geheel naar uw wensen geproduceerd in de Europese topfabriek van UrbanSofa, en vervolgens rechtstreeks afgeleverd bij uw UrbanSofa.nl-verkooppunt. Deze verkooppunten vindt u door heel Nederland.

zilvere stoel

Hoge kwaliteit voor veel minder

Dankzij dit unieke meubelconcept kan de besparing voor u als klant oplopen tot wel 50 procent. Daarvoor hoeft u zeker niet in te leveren op de kwaliteit. Voor de productie van de meubels wordt er uitsluitend gewerkt met kwalitatief hoogwaardige materialen. Zo is uw zitting gegarandeerd gevuld met de allerbeste kwaliteit HR koudschuim, is het frame gemaakt van massief beukenhout en vindt u uitsluitend stalen Nosag binnenvering in uw bank.

Meer informatie

Nieuwsgierig geworden naar het aanbod van Urbansofa.nl? Neem dan gauw een kijkje op de website, en laat u inspireren! Dan kan het maar zo dat u binnenkort op uw fijne nieuwe bank zit.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline