Je e-bike in huis opbergen: het kan eenvoudig! 0

Je e-bike in huis opbergen het kan eenvoudig!

Een e-bike of elektrische fiets is helemaal in tegenwoordig. Een e-bike is er in vele soorten en maten, onder andere van de merken Batavus, Gazelle en het Nederlandse Amslod. Indien je er meer over wilt lezen kun je eens kijken op bijvoorbeeld Amslod Ascot Review of product reviews Amslod fietsen. Belangrijk is, om het thuis veilig op te bergen. En dit kan ook binnenhuis! Je kunt hem namelijk gewoon aan de muur hangen. Daar zijn diverse opties voor. Je kunt bijvoorbeeld een oud zadel en stuur van een andere fiets afhalen en deze op de muur hangen (op internet kun je hiervoor instructies vinden). Daar hang je dan jouw e-bike aan op. Let er op dat hij niet te zwaar is. Je kunt ook in de winkel diverse ophanghaken kopen om de fiets rechtop aan op te hangen. Het enige dat je dus nodig hebt zijn deze accessoires, en een vrije beschikbare muur in je huis.  Een andere optie is een roomdivider, bijvoorbeeld van hout. Hier kun je dan je fiets in plaatsen. Hip, en handig tegelijk. Deze roomdividers zijn inmiddels erg populair, ook voor op kantoor zijn ze beschikbaar in hippe kleuren.

Welke opties zijn er nog meer?

Er zijn nog wat opties om je fiets binnenshuis handig op te bergen. Naast het ophangen aan de muur en een modieuze roomdivider, kun je hem aan de onderkant van de trap ophangen! Je kunt daar speciale haken voor kopen. Ook op internet vind je daar tips over. Of hang je elektrische fiets op aan het plafond! Zo neemt hij geen ruimte in beslag, en hangt hij hoog en droog! Er zijn ontzettend veel ophangsystemen voor je e-bike voor binnenshuis te koop, van klassiek tot design. Het is een waar mode-item aan het worden. Diverse ontwerpers hebben zich er inmiddels aan gewaagd om meubelstukken te ontwerpen waarbij de fiets en het meubelstuk samenkomen op een stijlvolle manier. Bijvoorbeeld de ontwerper Manuel Rossel. Hij ontwierp diverse kleurrijke decoratieve kastjes en dressoirs om je fiets eenvoudig te stallen.

Inspiratie opgedaan?

Wie weet heb jij aan de hand van deze blog wat inspiratie opgedaan om jouw fiets ook creatief te stallen. En weet je nog niet welke e-bike je wilt kopen? Kijk dan eens op bijvoorbeeld Amslod Ascot Review of product reviews Amslod fietsen. Hier nog een paar weetjes: de e-bike kun je kopen met voorwiel-, achterwiel- of middenmotor ondersteuning. Je trapt dan zelf mee. Die met voorwielondersteuning is nagenoeg het stilste. Ook heb je voor vrijwel elk soort terrein wel een geschikte e-bike. Eentje voor heuvelachtige ondergronden, of voor vlak terrein, zoals de stadsfiets. Deze heeft een extra lage instap, grove banden, en diverse versnellingen. Vaak kun je een proefrit aanvragen. Online kun je zien wat de beste e bike middenmotor is. Middels product reviews Amslod fietsen kun je een goede keuze maken!

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline