Je huis verbouwen? Zo creëer je veel natuurlijk licht in je woning! 0

Je huis verbouwen? Zo creëer je veel natuurlijk licht in je woning!

Ga je een huis bouwen, of je eigen huis verbouwen? Dan is de kans groot dat je graag meer licht in je woning wilt! Veel licht in huis heeft niet alleen een positief effect op je gezondheid, maar ook op je humeur. Het maakt dat je geconcentreerder en dus productiever gedurende de dag bent. Een van de manieren om dus meer licht in je woning te creëren is door middel van meer glas!

Glas, glas en nog eens glas!

Dat is een van de meest bekende manieren om tijdens nieuwbouw of een verbouwing te zorgen voor meer licht in je woning. Glas, glas en nog eens glas. Je ziet bijvoorbeeld bij een uitbouw van een woning dat er grote kozijnen worden geplaatst. Op deze manier krijg je veel meer natuurlijk licht in je huis. Heb je grotere ramen in huis, dan bespaar je ook nog eens energie door het toepassen van daglicht!

Kies voor binnendeuren met glas!

Wil je graag op een kleinschaligere manier zorgen voor meer natuurlijk licht in je woning? Denk dan eens aan binnendeuren met glas! Binnendeuren zijn een belangrijke factor in het wel of niet doorlaten van het licht dat al dan niet al in je woning zit. Heb je geen binnendeuren met glas, dan houdt het licht op bij de ruimte waar de ramen zitten.

Binnendeuren met glas bieden heel veel mogelijkheden voor extra licht in je huis. Er zijn namelijk verschillende glasopties mogelijk, waardoor je voor elke ruimte wel een passende deur kunt vinden! Dankzij een deur met glas trek je het daglicht door van de ene ruimte naar de andere ruimte.

Verschillende glasopties

Voor elke ruimte een passende deur met glas, dat aanbod vind je bij Sleiderink! Zorg voor meer licht in je huis en kies voor een binnendeur met glas. Je vindt binnendeuren met de volgende glasopties:

  • Blank glas
  • Blank facetglas
  • Figuurglas
  • Getint glas
  • Glas in lood
  • Mat glas
  • Mat facetglas
  • Nevel glas

Deuren die grenzen aan je woonkamer zijn natuurlijk perfect voor binnendeuren met blank glas. Hiermee creëer je de grootste verspreiding van het licht. Natuurlijk wil je voor het toilet geen doorzichtig glas, maar wel genoeg licht. Kies dan voor een binnendeur met figuurglas. Dit hoeft natuurlijk niet over de gehele deur. Een vak met glas boven in de deur draagt al bij aan meer natuurlijk licht op het toilet.

 

Kortgezegd kan een uitbouw zorgen voor meer natuurlijk licht in je woning, maar ook binnendeuren bieden heel veel mogelijkheden. Een binnendeur met blank glas, glas in lood of mat glas, je vindt het bij Sleiderink. Koop nu binnendeuren met meer glas en draag bij aan een positief effect op je eigen gezondheid dankzij meer daglicht!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline