Kapstokken geven je huis een opgeruimde uitstraling 0

kapstokken

De kapstok alleen in de hal gebruiken? Welnee, er zijn véél meer woonruimtes die baat hebben bij deze praktische en decoratieve woonaccessoire! Lees verder en ontdek hoe kapstokken je hele huis een opgeruimde uitstraling kunnen geven

De slaapkamer

Een kapstok in de slaapkamer is ideaal als je niet het geduld hebt om je kleren op te vouwen en in de kast te leggen voor je in bed stapt. Zo blijft de grond vrij van kleding en je kleding vrij van stof! Bovendien staat het heel gezellig, zeker wanneer je kiest voor een decoratief model met vintage fietsen van metaal boven je kleren, of een rijtje vrolijk gekleurde huisjes…

De badkamer

Naast een handdoekenrek is een rij kledinghaken in de badkamer eigenlijk onmisbaar. Voor de kleren die je uittrekt wanneer je gaat douchen, maar ook voor een badjas of kamerjas.

De keuken

De keuken? Ja, de keuken! Want een kapstok hoef je helemaal niet voor kleding te gebruiken. Kies een mooi model uit in dezelfde stijl als de keuken en hang er koffiekopjes aan op. Origineel, handig en netjes.

De bijkeuken

Als je vaak de achterdeur gebruikt is een kapstok in de bijkeuken erg prettig. Zeker wanneer de kinderen in en uit het huis rennen: combineer de kapstok dan vooral met een matje voor schoenen, en je woonkamer blijft voortaan jassen-vrij en schoon!

De kinderkamer

Wat doe je met de kinderkleding die gedragen maar niet vies is? Juist, je hangt ze aan die leuke kapstok in de kinderkamer. Misschien wel een grote kapstokboom met kleurrijke takken en vogeltjes erin. Of een raket die zo leuk is dat je kind zelf zijn kleren er aan op wil hangen.

De waskamer

Ook in de waskamer kunnen kledinghaken heel goed van pas komen. Hang er bijvoorbeeld de overhemden aan op die al wel droog, maar nog niet gestreken zijn. Dat scheelt weer wat kreukels. Ook is de waskamer voor veel mensen een plek met extra kledingkastruimte, en dus een handige plek om kleren aan de kapstok te hangen die nog best een dagje mee kunnen.

De hal

Natuurlijk hoort de hal wel degelijk in dit rijtje thuis. Want zonder kapstok in de hal is de entree van je huis één rommelige chaos. Maak de hal extra gezellig met een vrolijk gekleurd model, of hang drie rijtjes haken schuin boven elkaar voor een speels effect. Tip: berg de jassen die je dit seizoen niet draagt weg op zolder, zodat er altijd ruimte aan de kapstok is voor onverwachte gasten.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline