Karakter aan je woonkamer geven doe je met een pvc visgraatvloer 0

Karakter aan je woonkamer geven doe je met een pvc visgraatvloer

Een van de meest unieke vloerpatronen die je kunt bedenken, is een visgraatpatroon. Dit is een zeer opvallend en visueel prachtig patroon en wordt gemaakt met behulp van dunne verticale stroken pvc. Een betaalbare manier om een visgraat vloer in je huis te leggen is door een pvc vloer te kiezen. Pvc vloeren zijn namelijk zeer geschikt om als visgraatpatroon te leggen. Dankzij het praktische en veelzijdige materiaal creëer je snel de beoogde karakteristieke look. Maar waarom zou je voor een visgraatvloer kiezen? Dat lees je in deze blog!

Waarom een visgraat vloer van pvc?

In tegenstelling tot een visgraat vloer van hout is een pvc vloer niet bijzonder gevoelig voor water en vocht. Waar een houten vloer lelijke plekken kan krijgen of kan krimpen of uitzetten, behoudt de pvc vloer z’n vorm. Daarnaast werkt een pvc vloer geluiddempend voor zowel de boven- als onderruimtes. Ideaal dus wanneer je bijvoorbeeld in een appartement of bovenwoning woont. Daarnaast is een pvc vloer geschikt voor vloerverwarming. Dit maakt de vloer aangenaam en stijlvol.

Houtlook visgraat pvc vloer

Een visgraat pvc vloer is bij uitstek geschikt om een mooie houtlook te creëren. Het motief van hout kan namelijk gemakkelijk op het pvc worden geprint, waardoor je de uitstraling van hout krijgt maar het gemak van een pvc vloer. Op die manier geef je op een betaalbare en praktische manier meer karakter aan je huiskamer. Bovendien is het onderhouden van een pvc vloer vele malen gemakkelijker dan het onderhouden van een houten vloer.

Kies een kleur die past bij je interieur, zoals licht eiken of grenen en bestel een pvc vloer met dit motief. Vervolgens kun je de dunne stroken in een visgraatpatroon leggen voor een echte chique uitstraling. Hiermee til je jouw woonkamer echt naar een hoger niveau.

Bestel jouw pvc visgraat vloer bij een specialist

Wil je ook een visgraat pvc vloer in je woning? Bekijk de collectie van Stile Floors. Deze vloerspecialist heeft een breed assortiment pvc vloeren met visgraatpatroon en kan je voorzien van passend advies. Zo geef je gemakkelijk karakter aan je huiskamer en geniet je nog jaren van een echte kwaliteitsvloer!

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline