Kast op maat, oftewel opbergruimte op maat! 0

Kast op maat

 Voor extra opbergoplossingen kan een kast op maat met schuifdeuren of draaideuren dé oplossing bieden. Belangrijk is natuurlijk dat de kast niet alleen functioneel maar ook mooi is. Het voordeel van een stijlvolle schuifdeur is dat je eigenlijk alles hierachter heel praktisch kan opbergen. Schuifdeuren zijn daarnaast eenvoudig, tot de laatste centimeter, aan te passen aan de specifieke maten van de ruimte. Ideaal in een hal of slaapkamer. Met een draaideur kast op maat liggen alle spullen gelijk binnen handbereik omdat je de draaideuren helemaal open kunt doen. Een ander voordeel is dat deze geheel naar wens op maat samengesteld kan worden. Alles is mogelijk! En omdat er geen railsysteem nodig is, zijn ze vaak wat voordeliger in de aanschaf ten opzichte van een schuifdeurkast.

Een inloopkast of walk-in closet op maat, wie wil dat nu niet! 

Een inloopkast is voor velen een grote wens. Ze zijn trendy, gewild en geeft het ultieme gevoel van luxe wat betreft het ordenen van al jouw kleding, schoenen en accessoires bij elkaar. Een inloopkast of walk-in closet is een garderobekast en kleedkamer tegelijk. Een win-win situatie dus! Eigenlijk heb je hiervoor helemaal niet zoveel vierkante meters nodig, je kunt met een beetje ruimte in huis al gaan denken aan een prachtige inloopkast op maat. Tijdens het inmeten wordt vooral gekeken naar de kledingcollectie, of er voldoende ruimte gecreëerd kan worden om zowel lange jurken als blouses en overhemden op te hangen, broeken en shirtjes op te bergen en schoenen doe je in de daarvoor bestemde laden of onder in de kast, waar je ze goed kunt zien. Voor optimaal gebruik van de ruimte kun je ook nog met kastelementen en/of inlegplanken hele handige opbergruimte creëren, voor niet alleen kleding, schoenen en accessoires opbergen maar ook beddengoed en handdoeken e.d. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld handige doorzichtige opbergboxen, zo zie je alles in één oogopslag. Een inloopkast is ook dé oplossing voor ruimtes met minder gunstige afmetingen, zoals onder een schuine kant of in een afwijkende hoek. Aldus een inloopkast is uiterst functioneel en de mogelijkheden zijn enorm! Zowel in materialen, diktes van het plaatmateriaal, kleurenscala, opbouw, met of zonder deuren, indelingen en accessoires.

inloopkast of walk-in closet

Uiteraard kijken wij naar de locatie, afmetingen en je wensen. Hierbij zorgen we niet alleen voor een creatief ontwerp maar ook of de kast functioneel is binnen de opgenomen maatvoering en ruimte.

Voor meer inspiratie maak snel een afspraak met één van onze specialisten bij jouw in de buurt. Zij gaan je helpen bij het vervullen van je ultieme kast-op-maatwens!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline