Kies de juiste planten voor een kantooromgeving 0

juiste planten kantooromgeving

Een moderne kantoorruimte is niet compleet zonder groen. Een groene omgeving geeft energie en frisse lucht. Juist in een ruimte waar veel mensen bij elkaar zitten, is dit van groot belang. Natuurlijk zijn planten daarnaast erg prettig om naar te kijken. Niet alleen voor u, ook voor klanten of zakenrelaties die bij u over de vloer komen. Reden genoeg dus, om planten mee te nemen in de kantoorinrichting. Maar welke planten zijn nu geschikt voor op kantoor? We gaan samen met u op zoek naar een sierlijke plant die weinig verzorging vraagt, want intussen moet er natuurlijk wel gewoon gewerkt worden.

De mooiste planten met weinig verzorging

U bent natuurlijk niet op kantoor om planten te verzorgen. Een kantoorplant heeft dus ook enkele bijzondere kenmerken. Ten eerste moet hij het hele jaar door mooi groen zijn, ten tweede moeten ze mooi blijven met weinig verzorging. Voorbeelden van zeer geschikte planten voor op kantoor zijn de bananenplant. Met de donkergroene bladeren waant u zich met recht in een kantoorjungle, maar dan in de positieve zin van het woord. Ook de sierlijke bonsai doet het altijd goed. De goudpalm wuift op zijn beurt uw medewerkers en klanten welkom. Tip? Maak een stijlvolle combinatie van verschillende soorten planten op kantoor!

Laat de planten leveren

Een goede eerste stap naar mooie planten voor op kantoor is het kiezen van de juiste leverancier. Bij voorkeur een die de planten rechtstreeks van de kweker haalt en ze zorgvuldig vervoert. Daarnaast kan een gespecialiseerde leverancier u voorzien van passend advies. Wel zo’n prettig gevoel. Een voorbeeld van zo’n erkende specialist is Fleur Direct. Hier komen niet alleen de planten rechtstreeks uit de kas, de experts praten u graag bij over de mogelijkheden en tips voor het beste onderhoud. Deze leverancier heeft trouwens niet alleen planten voor op kantoor in het verrassende assortiment. U vindt er de meest verschillende groene vrienden voor verschillende doeleinden. Vragen kan heel eenvoudig, bijvoorbeeld via de live chat.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline