Kwaliteit in huis in korte tijd 0

Kwaliteit in huis in korte tijd

Martijn de Wit vloeren levert Piet Boon vloeren die uiterst geschikt zijn voor je tweede  huis! Heb jij na een druk jaar met sociale- en werk afspraken besloten om het aankomend jaar wat rustiger aan te doen? Overweeg dan eens om een tweede huis te bouwen in je achtertuin, waar jij je kan terugtrekken en wat helemaal van jou is. In je eigen huis blijven verplichtingen je vaak toch achtervolgen. De rekening die op je deurmat valt, kinderen die hulp nodig hebben bij het huiswerk of de dagelijkse huishoudelijke taken die je aandacht vragen zorgen ervoor dat je aan weinig rust toekomt.

Natuurlijk!

Piet boon vloeren zijn gemaakt van natuurlijk materiaal en bezitten een hoge kwaliteit. Elke boom is anders, daardoor kan jij ervoor zorgen dat de vloer in je nieuwe tweede huis origineel en uniek in zijn soort is. Dit fijne materiaal zorgt voor een rustgevende sfeer, waarbij je het gevoel hebt dat je de natuur in huis brengt. Of je nou een eigen yoga ruimte wilt maken of een eigen hobbykamer wilt bouwen, het is van belang dat het tweede huis bij jou persoonlijkheid aansluit en van goede kwaliteit is.

Organisch

Je eigen stulpje wordt pas een compleet plaatje als jij leert om te gaan met variërende vormen. Een opkomende trend in woningen zijn organische vormen. Rechte hoeken en strakke vormen dienen zich nog steeds voor een minimalistische stijl, maar door verschillende vormen te gebruiken zorg je voor de nodige afwisseling.

Behangen of verven?

Nadat je tweede huis gebouwd is en de vloer ligt wil jij er natuurlijk voor zorgen dat de muren mooi aansluiten op de rest van je mini woning. Planten zijn een trend waar veel mensen zich in kunnen vinden, maar mocht jij nou niet in het bezit zijn van een grote ruimte ga dan slim om met deze trend. Zo zijn er legio soorten behang met een bijzondere planten printen. Op deze manier heb je toch nog een tof effect en gaat dit niet ten koste van de beperkte ruimte!

Je eigen stijl

Naast deze handige trends is het waardevol om je eigen ruimte in te vullen de bij jou eigen stijl past. Probeer met een open blik je huis in te richten en kies zorgvuldig de juiste kleuren en materialen. Persoonlijke spullen mixen met moderne meubels bieden een goede uitkomst die ervoor zorgen dat jij straks trots in je eigen paleis kan genieten!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline