Maak je woning sfeervol en gezellig 0

Maak je woning sfeervol en gezellig

Ben je net verhuisd en nog op zoek naar een nieuwe stijl? Dan is er genoeg inspiratie te vinden. Er zijn dan ook vele stijlen waaruit je kunt kiezen. De een houdt van een rustige en moderne stijl. De ander gaat voor een uitgesproken stijl met vele kleuren en printjes. Je kunt inspiratie vinden in allerlei dingen. Denk aan tijdschriften over wonen, maar ook online. Zo vind je op diverse platformen inspiratie van bedrijven, kun je programma’s kijken waar huizen worden opgeknapt en je kunt natuurlijk gaan Googelen. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je een huiselijk gevoel krijgt. Dit betekent vaak een gezellige sfeer waar je met vrienden en familie kunt zitten. Lees in deze blog diverse voorbeelden en tips voor jouw nieuwe woning.

Een mooie toevoeging in je woonkamer

Stel je voor: je hebt een grote woning gekocht met een ruime woonkamer. Je wilt er dan natuurlijk voor zorgen dat de ruimte niet leeg oogt. Door middel van een vloerkleed van OTTO kun je de ruimte wat warmte geven. Daarnaast is het ook een mooie toevoeging aan het zitgedeelte in je woonkamer. Denk aan een ruimte bank, waarbij je lekker warme voeten houdt door een vloerkleed. Je hebt deze in diverse stijlen. Denk aan printjes, maar ook enkele kleuren. Als jouw interieur al vrij druk van zichzelf is, dan is het beter om voor een neutrale kleur te gaan. Heb je een vrij basic interieur en wil je een echte eyecatcher toevoegen? Dan kun je natuurlijk gaan voor een vloerkleed wat echt opvalt en een waar accessoire is. 

Vrolijk de ruimte op door middel van wanddecoratie

Vooral in een nieuwe woning zul je nog genoeg ruimte hebben voor leuke wanddecoratie. Denk aan een grote legen witte muur, waar je toch even een mooi accessoire neer wilt hangen. Hiervoor ben je bij OTTO aan het juiste adres! Wanddecoratie zorgt ervoor dat de ruimte opgevrolijkt wordt. Denk aan je slaapkamer, waarbij je een mooi bed hebt, maar een kale achterwand. Door middel van een mooi kunstwerk kun je voor meer sfeer zorgen. Dit is wel zo fijn in een slaapkamer. Hetzelfde geldt natuurlijk voor de woonkamer. Met leuke wanddecoratie kun je denken aan metalen elementen wat erg in trek is. Houd je ervan om tijdschriften te lezen? Dan kan het een leuk idee zijn om voor een tijdschriftenrek te gaan.

Inspiratie halen uit woonwinkels

Hoe je het ook wend of keert, het zal altijd een uitdaging blijven om je interieur helemaal mooi te krijgen. Er zijn dan ook vele soorten meubels en het kan lastig zijn om hier een keuze in te maken. Het helpt al een hoop als je goed weet wat je wilt. Zo is het aan te raden om voor jezelf een moodboard te maken, waarop je duidelijk ziet wat jouw stijl is en van wat voor materiaal je houdt. Ook kun je inspiratie opdoen in diverse woonwinkels. Hier zijn vele meubels uitgestald en hierdoor krijg je een goede indruk van het totaalplaatje. Je ziet het dan ook met eigen ogen, wat vaak een groot verschil maakt.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline