Maak met houtkachels je interieur compleet 0

Maak met houtkachels je interieur compleet

Overweeg jij om een vrijstaande houtkachel aan te schaffen? Doen! Een houtkachel kent talloze voordelen en past binnen vrijwel ieder interieur. Met een kwalitatieve houtkachel maak jij jouw woning helemaal af. Ben je benieuwd van welke voordelen je mag genieten na de aanschaf van een nieuwe houtkachel? Wij zetten ze voor jou op een rijtje!

Sinds oudsher stookt men al op hout. Heel even nam de populariteit voor houtkachels af, doordat dit niet meer een ‘normale’ manier was om je woning te verwarming. Men maakte massaal gebruik van de centrale verwarming, waardoor de functie van de houtkachel te vervallen kwam. De afgelopen jaren is de vraag naar houtkachels echter opeens weer explosief gestegen. Dit heeft meerdere redenen. Zo groeit de vraag naar CO2-neutrale brandstoffen en zijn we op zoek naar andere manieren om onze woningen te verwarmen, maar zijn we ook dol op de nostalgische uitstraling van een echt haardvuur. De warmte en sfeer van een houtkachel is eigenlijk niet te evenaren.

Bovendien zien we dat de productie van houtkachels enorm is toegenomen om op de vraag te beantwoorden. Dit betekent tevens dat er diverse soorten kachels ontworpen worden. Hierdoor kunnen ze in vrijwel ieder interieur geïntegreerd worden. Van landelijk tot industrieel: voor ieder interieur is wel wat wils te vinden!

Meer sfeer in huis

Mis je het gevoel van thuiskomen in eigen huis? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! Dit doe je door meer sfeer in huis te brengen en het interieur een persoonlijke touch te geven. Een houtkachel kan jou daarbij helpen. Doordat houtkachels tegenwoordig in alle soorten en maten worden gemaakt, weet je ook dat er altijd eentje past binnen jouw interieur. Als je de juiste keuze maakt kan de houtkachel jouw interieur helemaal compleet maken! Meer sfeer in huis? Kies voor een houtkachel van Dik Geurts!

houtkachel van Dik Geurt

Hoge efficiëntie

Als je een nieuwe houtkachel aanschaft doe je dit natuurlijk niet alleen om meer sfeer in huis te halen. Je wilt ook dat je geïnvesteerde geld goed terecht komt. Wist je dan dat een houtkachel veel meer rendement behaald dan een open haard? Waar een open haard slechts 10 tot 20% kan halen, haalt een houtkachel met gemak een rendement van 75 tot 85%. Verbazingwekkende cijfers, waardoor je uiteindelijk veel op de stookkosten in huis kunt besparen.

Uitvoerig getest voor verkoop

Doordat de vraag naar houtkachels steeds meer stijgt, zien we ook het aanbod gestaag toenemen. Dit betekent helaas ook dat er verkopers zijn die onveilige of inefficiënte producten verkopen. Zonde, want hierdoor verliest de houtkachel al snel zijn goede imago. Gelukkig kan je er zelf op toezien dat je een kwalitatieve kachel aanschaft en zo van alle bovenstaande voordelen kunt genieten. Goede houtkachels beschikken namelijk altijd over een CE-goedkeuring. Dit betekent dat ze onafhankelijk zijn getest volgens de strenge richtlijnen die in Europa gelden. Hierdoor kan je niet alleen van voldoende veiligheid genieten, maar ook van maximale efficiëntie.

Wanneer je een houtkachel bij een professionele leverancier aanschaft, zal deze jouw woning zeker verrijken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline