Maak ook jouw huis slim met de Google Nest Mini 0

Google Nest Mini

We zagen het enkele jaren geleden al in de afleveringen van Knight Rider: een apparaat wat reageerde op iemand stem en waar hele gesprekken mee gevoerd konden worden. Nu zijn we op een punt in de technische ontwikkelingen dat dit idee helemaal zo gek niet meer is. Ook jij kunt morgen opdrachten geven of vragen stellen aan een kastje in je huis. Dit kastje, dat een slimme speaker is, kan je vragen beantwoorden en zelfs een boodschappenlijstje voor je maken. Luister je liever even naar muziek? Dan geef je het gewoon opdracht om een radiostation te spelen of contact te leggen met je playlist. Ideaal zo’n assistent.

Welke systemen zijn er allemaal?

Er zijn een aantal systemen van verschillende merken die de vorm van een digitale assistent in kunnen nemen. Hierbij kun je denken aan de Alexa van Amazon, maar ook aan de nieuwere Google Nest Mini. Deze systemen zijn allemaal gemakkelijk te implementeren en kunnen direct worden ingezet. Elk systeem heeft zijn eigen voor en nadelen, maar de Google Nest Mini is een van de prominente spelers op de markt. Dankzij het brede netwerk van Google, kan het systeem bijna alle vragen voor je beantwoorden, je vertellen wanneer je mail hebt en natuurlijk zorgen dat je op een effectieve manier je boodschappen op een rijtje hebt.

Maak ook jouw huis slim met de Google Nest Mini

Hoe ziet de Google Nest Mini eruit?

De Google Nest Mini is een handige kleine speaker met zeer gevoelige microfoon. Het is eigenlijk een grijs bolletje met een platte onderkant, welke handig te bevestigen is aan een muur, maar ook op tafel kan worden gelegd. De Google Nest Mini is voorzien van een mooie stoffen afwerking. Deze stoffen afwerking over de speaker is helemaal gemaakt van gerecycled plastic, wat dit apparaat ook nog eens duurzaam maakt.

De Google Next Mini heeft een ingebouwde microfoon die activeert zodra je hem roept. Google heeft de microfoon gevoelig gemaakt op een manier dat je vanuit elke ruimte rondom je woonkamer, of waar het apparaat ook staat, je Google Mini kunt starten. Zo heb je altijd de mogelijkheid om een vraag te stellen aan je slimme assistent, zelfs al sta je zelf in de keuken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline