Pimp your garden 0

pimp your garden

Yes, je bent net verhuisd naar een mooi huis met een grote tuin erbij! Tijd om te genieten van je nieuwe stulpje, maar dit doe je niet voordat je je tuin helemaal af hebt gemaakt met de nodige meubels, accessoires en andere mogelijkheden om je tuin te stylen. Mooie bloempotten, tuinmeubilair, barbecues of misschien wel een grote veranda aan het huis bouwen? Er zijn zoveel mogelijkheden dat je waarschijnlijk niet weer waar je moet beginnen. Wij geven je wat ideeën om je tuin te laten stralen.

Een kleurrijke bloementuin

Hou je van kleur en de geur van verse bloemen? Dan is het een heel goed idee om jouw tuin lekker vol te stoppen met bloemen. Heb je veel grond? Kijk dan eens naar bloemen die je zelf kan potten in de grond. Denk bijvoorbeeld aan wilde hyacint, narcis, blauwe druiven of botanische tulpen.

Droog zitten aan huis

Als je een mooie tuin hebt, wil je hier natuurlijk ook optimaal van kunnen genieten. Een goede manier hiervoor is een veranda aan het huis plaatsen. Een veranda plaats je aan je huis, dit is een overkapping wat ervoor zorgt dat je door weer en wind kan genieten van jouw tuin. Je hebt heel veel verschillende soorten veranda’s. Je kan denken aan hout, pvc, kunststof of aluminium. De keuze die je hiervoor maakt is afhankelijk van je budget en natuurlijk de uitstraling die past bij jouw huis, want daar komt die natuurlijk wel tegenaan te staan.

Relaxen in de tuin

Als je eenmaal een veranda aan huis hebt gebouwd is het mooi om er ook nog tuinmeubelen onder te zetten. Je kan hierbij denken aan een mooie eettafel, loungeset, ligbedden en ga zo maar door. Voor iedereen is er wat wils op dit gebied. Wil je bijvoorbeeld lekker eten in jouw tuin? Kies dan een mooie tuintafel waar je met genoeg mensen aan kan eten en tegelijkertijd kan genieten van jouw tuin.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline