Prettige nachten met (bijna) elke temperatuur in de wisselvallige Nederlandse zomer 0

Deze zomer is maar weer gebleken dat het Nederlandse weer uitblinkt in wisselvallig- en onvoorspelbaarheid. Niet precies de kwaliteiten die men zoekt in weer. Slapen is vaak een van de eerste ergenissen die wordt besproken bij warmte – ik bedoel, heeft er iemand lekker geslapen tijdens de tropische nachten afgelopen zomer? Een oplossing – emigreren naar IJsland – is vermoedelijk bij veel mensen wel even door het hoofd geschoten. Maar laten we kijken naar realistischere oplossingen.

De nacht doorbrengen onder een deken

Veel Nederlanders slapen het liefst toch onder een deken, puur voor het gevoel. Een optie die vaak wordt genoemd is om tijdens warme nachten te slapen onder slechts een dekbedhoes, maar niet voor iedereen is dit een waardige vervanger van het dekbed gevoel. Om toch onder een deken te kunnen slapen tijdens de zomerse nachten in Nederland zijn er tegenwoordig ook in onse koude kikkerlandje speciale zomerdekens te krijgen. Op www.dekbedwinkel.com worden bijvoorbeeld dekens verkocht met een speciale warmteklasse. Hier kunt u dekens kopen waarmee u net niet buiten kunt gaan slapen in de winter, maar dus ook zomerdekbedden. Deze dunne dekens (al snel 3x dunner dan een winters dekbed) zijn speciaal gericht op de warme zomeravonden. Stiekem is het vermoedelijk nog steeds bijzonder warm onder zo’n deken tijdens een tropische nacht, maar voor de andere 90 nachten klinkt het best aantrekkelijk om een zomerdeken aan te schaffen.

De nacht doorbrengen onder een deken

Het einde van de zomer, top.

Een artikel met tips over slapen in de zomer, aan het eind van de zomer. Daar heb je dus helemaal niks meer aan. Gelukkig komt er volgend jaar vast weer een lekkere Nederlandse zomer aan en dan zul jij vast denken aan die ene speciale deken voor in de zomer! En tot die tijd? Genieten van een warme deken. Want ook deze zijn gelukkig nog steeds verkrijgbaar in Nederland! Slaap lekker!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline