Restyle je interieur met deze tips! 0

Restyle je interieur

Veel mensen leven al jaren in hetzelfde interieur. Ze zijn vaak niet tevreden met welke meubels ze in huis hebben maar vinden het te veel moeite om nieuwe meubels aan te schaffen. Nieuwe meubels geven je woonomgeving een heel nieuw leven. De meeste mensen denken bij een nieuw interieur aan een nieuw bankstel of een nieuwe tafel, maar wat veel mensen vaak vergeten is de raamdecoratie. Raamdecoratie is juist een enorm groot deel van je interieur en kan de hele sfeer van je huis in een handomdraai veranderen. Maar welke soort raamdecoratie past er nu in jouw huishouden? Welke soorten raamdecoratie zijn er eigenlijk? Als je antwoord zoekt op een van deze vragen lees dan snel verder!

Slimme raamdecoratie

Ben jij altijd iemand die alle nieuwe snufjes die op de markt zijn in huis wil hebben? Kijk dan eens naar slimme raamdecoratie. Het woord zegt het eigenlijk al. Deze raamdecoratie zorgt ervoor dat jij nooit meer uit bed hoeft om de gordijnen open te doen, je kan zelfs tijdens het koken als je even je handen vol hebt met je stem de elektrische rolgordijnen omhoog doen. En je hoeft nooit meer opzoek naar een afstandsbediening. Je kan namelijk eenvoudig met je mobiele telefoon de gordijnen openen of sluiten via een app. In deze app kan jij ook een tijdsschema instellen. Zo gaat alles automatisch en hoef jij zelf nergens meer achteraan! Doordat slimme raamdecoratie wordt aangedreven door een motor heb je geen last meer van lange koorden of draden. Dit is dus mooi in je interieur maar ook nog eens superveilig voor de kleinste gebruikers! Slimme raamdecoratie is verkrijgbaar ik veel verschillende soorten.

Eerst ervaren, dan pas kopen!

Nieuwe raamdecoratie uitzoeken doe je natuurlijk niet in een dag… De juiste keuze is namelijk heel erg belangrijk voor de sfeer in huis. Heb je een bepaalde soort raamdecoratie op het oog? Vraag dan eerst kleurstalen aan. Zo kun jij zelf ervaren hoe het materiaal voelt en hoe de kleur past bij de rest van je interieur.  Zo weet jij zeker dat de nieuwe kleur van je raamdecoratie goed bij de bestaande meubels past!

Verschillende soorten

Er bestaan veel verschillende soorten raamdecoratie. Denk bijvoorbeeld aan vouwgordijnen, rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen. Als je de juiste soort raamdecoratie zoekt moet je letten op twee belangrijke dingen. Wil ik met deze raamdecoratie de kamer verduisteren? Zo ja: Kies dan bijvoorbeeld voor een dikkere stof. Zo niet? Kies dan voor een lichtdoorlatende stof. Ook moet je goed nadenken over het materiaal voor je raamdecoratie. Houten lamellen kunnen bijvoorbeeld niet goed tegen vocht.  Plaats deze dan ook niet naast je kraan in de keuken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline