Samenwonen met je ex 0

Samenwonen met je ex

Wil je jouw ex terugkrijgen en weer gaan samenwonen? Dan kun je vast wel wat tips gebruiken! Door een proces te volgen kun je ervoor zorgen dat je ex na verloop van tijd zal beseffen dat die persoon een grote fout heeft gemaakt. Echter heb je geduld nodig en zal je discipline moeten hebben om dit tot een succes te laten verlopen. Maar met de juiste tips kom je juist sterker uit een relatiebreuk dan dat je de relatie begonnen bent. Ben je benieuwd hoe je dit voor elkaar krijgt? Lees dan snel verder.

De belangrijkste regel: contactbreuk

De belangrijkste regel om je ex terug te krijgen is eigenlijk erg simpel. Toch is het uitvoeren ervan verre van simpel. Je moet namelijk het contact verbreken voor een maand. En hiermee bedoelen we niet af en toe een berichtje sturen hoe het gaat. Dit is namelijk niet toegestaan wanneer je de meeste kans op slagen wilt hebben. Met een contactbreuk heb je op geen enkele wijze contact met je ex. En dat voor een maand lang.

Dit is het moeilijkste wat er is omdat je jouw ex mist en graag weer in contact zou komen. Maar wanneer je dit doet kom je over als wanhopig en de meeste mensen zullen hierdoor minder behoefte hebben om weer een relatie met je aan te gaan. Wees dus slim en verbreek het volledige contact.

Word sterker wanneer je ex zwakker wordt

Contact verbreken is heel moeilijk. Echter kun je het jezelf makkelijker maken door aan jezelf te gaan werken. In deze periode word jouw ex vaak zwakker en is het dus extra slim om jezelf sterker te maken.

Ga dus bijvoorbeeld sporten, gezond eten, naar de kapper en nieuwe kleding kopen. Spendeer daarnaast veel tijd met goede vrienden en familie zodat je je zorgen kan vergeten en kan genieten van de nodige steun. Je zult merken dat je na verloop van tijd zowel fysiek als geestelijk veel sterker wordt. Hierdoor wordt het ook makkelijker om het contact met je te verbreken, wat het algehele proces makkelijker voor je maakt.

Word sterker wanneer je ex zwakker wordt

Zijn de vier weken om?

Wanneer de vier weken om zijn is het tijd de vruchten te plukken van de tijd die je hebt genomen om tot jezelf te komen en aan je zelf te werken. Op dit moment ben je als persoon veel sterker geworden en mag je jezelf een schouderklopje geven dat je het contact vier weken verbroken hebt.

In de tussentijd zal je ex mogelijk al zwakker zijn geworden en denkt diegene terug aan de tijd die jullie samen hebben gehad. Diegene begint vaak spijt te krijgen of is benieuwd hoe het met je gaat. Neem op dit moment dus vooral contact op. Je ex zal merken dat het goed met je gaat en dat je sterker bent geworden. Ook zal diegene merken dat je niet meer wanhopig bent waardoor je een stuk aantrekkelijker bent. Je kunt je ex nu vragen om bijvoorbeeld iets te gaan drinken om zo eventueel langzaam de relatie die jullie hadden weer op te bouwen. Wij wensen je veel succes!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline