Schilderijen om je huis op te vrolijken 0

woonkamer-schilderij

Kan jouw woonruimte wel wat extra sfeer gebruiken? We geven je graag suggesties wat een schilderij met de ruimte doet.

Een kamer van sfeer voorzien is niet makkelijk. Het is niet alleen een schilderij ophangen en klaar is kees. Er komt meer bij kijken. Past het schilderij in de ruimte of botst het met de uitstraling die de kamer dient te hebben? Zo past  een schilderij met koeien niet geheel in de ambiance van een keuken of eetkamer. Om je hiermee op weg te helpen hebben we een aantal mooie suggesties voor je op een rijtje gezet waarmee je iedere kamer in het huis van een mooie uitstraling voorziet.

Woonkamer

In de woonkamer wordt over het algemeen de meeste tijd doorgebracht. Hier wordt lekker ontspannen televisie gekeken met de familie of gezellig gekletst met vrienden. Dan wil je ook dat de woonkamer de uitstraling heeft van een kamer waar je graag in verblijft. Om dit te realiseren is een schilderij van groot belang. Het geeft een bepalend effect aan de woonkamer. We geven je een paar leuke wanddecoraties voor de woonkamer. Hieronder zie je bijvoorbeeld een kleurrijk schilderij ten opzichte van een Deluxe Art fotokunst schilderij.

schilderij-woonkamer

Een kleurrijk schilderij zorgt voor een vrolijk gezicht.

Eetkamer/keuken

In de inleiding is al aangegeven dat een dieren schilderij niet de beste oplossing is voor eetkamer/keuken. Maar wat dan wel? Een schilderij dat raakvlakken heeft met eten, drinken, gezellig tafelen bijvoorbeeld. Wat dacht je van dit langwerpige schilderij met figuratieve wijnflessen? Dit doek karakteriseert perfect de functionaliteit van de eetkamer/keuken.

schilderij-keuken

Een schilderij met wijnflessen past perfect bij de eettafel

Slaapkamer

In de slaapkamer wil je genieten van je welverdiende rust na een lange dag. En bij het afgaan van de wekker en de lamp aan doet wil je niet afgeschrikt worden door een opvallend of chaotisch schilderij. Daarom zijn landschap schilderijen hier helemaal op zijn plaats. Kijk voordat je gaat slapen nog eens naar de stad van je dromen en je zult heerlijk slapen. Waar wordt jij vrolijk van? De skyline van New York, de Eifeltoren of een uitzicht op zee?

slaapkamer-schilderijen

Creëer rust met een landschap schilderij

Hopelijk heb je een beeld hoe je een kamer in het huis een bepaald gevoel geeft. Natuurlijk hebben we naast de bovenstaande schilderijen nog vele andere prachtige plaatjes. Met een aanbod van ruim 1500 schilderijen op voorraad hebben we ongetwijfeld ook voor jou een geschikt exemplaar. Loop eens rustig door onze collectie heen en kijk waar jij je huis mee op kunt vrolijken.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline