Snel en efficiënt je garage opruimen 0

Snel en efficiënt je garage opruimen

schuur altijd een verzamelplaats van ongewilde spullen. Is jouw garage ook een vergaarbak geworden en wil je er weer een opgeruimd geheel van maken? Trek er een paar weekenden voor uit en je garage ziet er weer uit als nieuw!

Aanpak

Je kunt het opruimen op een aantal manieren aanpakken. Als je denkt dat je de klus in één dag kunt klaren is het slim je hele garage uit te ruimen. Zet al je spullen in de tuin of op je oprit en maak de garage helemaal schoon. Sorteer je spullen en ruim je garage dan weer in. Voor de meeste mensen zal deze aanpak echter niet haalbaar zijn. Dit werkt alleen als je bijvoorbeeld al beschikt over de juiste opbergruimte, in de vorm van stellingkasten. Heb je die nog niet? Maak dan eerst een overzicht. Hoe wil je je garage gaan gebruiken en waar moet wat komen te staan? Daarna ga je je spullen uitzoeken. Maak zoveel mogelijk ruimte. Pas als je alles weg hebt gedaan wat weg kan, kun je beginnen met het opnieuw indelen.

Onderhoud

Het opruimen van je garage is een prima aangelegenheid om eens te kijken naar de staat van je garage of schuur. Is het tijd om de vloer aan te pakken of de wanden te verven? Maak dan gebruik van de gelegenheid en ruim je schuur leeg om die klussen te klaren. Met wat hulp van bekenden of familie kun je je garage binnen een dag een nieuwe look geven. Dat motiveert enorm om de garage voortaan opgeruimd en schoon te houden.

Opnieuw inrichten

Dan komt het leukste: je kunt je spiksplinternieuwe garage opnieuw inrichten. Als je stellingkasten hebt gekocht zet je die aan de zijkant van de garage. Vervolgens kun je al je spullen eenvoudig opbergen. Zet je verf en smeermiddelen van olieonline, je hydrauliek olie hm 46 van onlieonline en andere spullen die eenvoudig vlekken maken op de onderste plank. Zo voorkom je dat ze afgeven op andere spullen. Dingen je die vaak gebruik zet je op ooghoogte. Nu heb je ook ruimte voor andere spullen en kun je bijvoorbeeld motorolie kopen bij Olieonline of compressor olie kopen. Al die smeermiddelen voor onderhoud aan je auto of motor kun je nu eenvoudig opbergen.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline