De hele zomer lang in de tuin 0

De hele zomer lang in de tuin

Terrasoverkappingen zijn helemaal in, en dat is niet gek ook. Met een terrasoverkapping kan je namelijk alles in je tuin doen of het er nou weer voor is of niet. Door deze mooie en luxe aanvulling op je tuin kun je dus altijd van jouw tuin genieten. Plus terrasoverkappingen zijn tegenwoordig zoveel meer dan een extra dak, aangezien je jouw overkapping kan uitbreiden met verschillende accessoires, denk bijvoorbeeld aan glazen schuifwanden of een aluminium zijwand.

Wat kan ik nou precies doen met een overkapping?

Het antwoord op deze vraag is eigenlijk alles. Terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar met verschillende overzetkappen, denk bijvoorbeeld aan halfrond, vlak of klassiek. Maar bij Foravida kan je terrasoverkappingen ook verkrijgen in de kleuren antraciet en creme wit. Ook kan je voor het dak kiezen of het uit polycarbonaat of glas moet bestaan. Oftewel een hele hoop keuze dus voor een overkapping die precies bij jouw tuin past. Maar er is ook veel keuze voor het formaat waarin je jouw overkapping kan bestellen. De overkapping zijn verkrijgbaar vanaf 3.06 meter breed en dit kan maximaal doorgaan tot 12.06 meter breed. Verder kan je ook kiezen hoe diep je jouw overkapping wilt hebben, aangezien dit begint bij 2.5 meter diep en door kan gaan tot maximaal 4.0 meter diep.

Verder heb je naast de precieze vorm van de overkapping ook veel keuze met hoe de zij-en voorkant eruit gaan zien. Bij de voorkant heb je de keuze om hem open te houden (voor een klassieke look) of hem schoren te geven voor een wat landelijke uitstraling. Een andere optie om een wat landelijke uitstraling te krijgen is om twee schoren aan een staander te bevestigen.

Ook heb je veel keuze met de zijkanten van jouw overkapping. Net zoals de voorkant kan je ervoor kiezen om deze open te houden, maar je kan ook kiezen om een zijspie met polycarbonaat te nemen, dit houdt invallende regen en wind goed tegen. Daarnaast kan je ook kiezen om een aluminium paneel aan de zijkant te bevestigen zodat deze volledig dicht gemaakt is. Het volledig dicht maken van jouw overkapping kan ook met het hebben van een glazen schuifwand, wat er iets luxer uitziet. En als laatste optie kan je ook kiezen voor een 8 graden spie aan de zijkant, hier kunnen schuifwanden aan geplaatst worden als je deze zou willen.

Belangrijke dingen om te weten over een terrasoverkapping

Een van de belangrijkste eigenschappen van elk product is natuurlijk de prijs die erbij komt. Een terrasoverkapping van foravida is al verkrijgbaar vanaf 849,00 euro. Dit is wel de prijs voor een overkapping in de maat 3.06 x 2.5 zonder enige accessoire, maar u kunt snel de prijs berekenen voor uw droom overkapping op de webwinkel van Foravida. Verder biedt Foravida ook minimaal 5 jaar garantie op fabricagefouten, wat natuurlijk een fijne zekerheid biedt. Verder biedt Foravida geen eigen montage service, aangezien alle terrasoverkappingen zelfbouw zijn. Je kan dus makkelijk de overkapping zelf monteren met behulp van de meegeleverde montagehandleiding.

Heb je ook zo veel zin in een fijne zomer waarin je altijd in jouw tuin kan zitten. Kijk dan snel bij Foravida.nl voor jouw droom overkapping, zodat je met of zonder goed weer altijd van de buitenlucht kan genieten

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline