Tips om je huis zo snel mogelijk te verkopen 0

Tips om je huis zo snel mogelijk te verkopen

Je wil je huis verkopen, het liefst zo snel mogelijk. Daar kunnen natuurlijk verschillende redenen voor zijn. Wanneer je gaat scheiden of je partner is overleden, wil je vaak zo snel mogelijk je huis verkopen om eventuele schulden of problemen te voorkomen. Ook wanneer je al een nieuw huis gekocht hebt, is het wel zo fijn als je je huidige woning op tijd verkoopt, zodat je niet met dubbele lasten komt te zitten. Om wat voor reden je je huis ook snel wil verkopen, er zijn verschillende manieren om dat te doen en wij zetten ze voor je op een rijtje.

Tip 1: val op!

Wanneer je je huis snel wil verkopen, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat jouw huis opvalt. Iedere makelaar zet een woning op Funda, dus dat is niet meer bijzonder. Je kan je advertentie op Funda wel laten opvallen door bijvoorbeeld een 360-foto of een goede video te laten maken van je woning. Promoot je huis daarnaast ook zelf op sociale media of zet een advertentie in de lokale krant.

val op huis

Tip 2: zorg ervoor dat je huis er goed uitziet

Een rommelig huis verkoopt niet. Iedereen weet wel dat ze er doorheen moeten kijken, maar dat wordt toch een stuk lastiger wanneer je huis vol troep ligt. Zorg ervoor dat je de boel nog even een likje verf geeft en de boel eens goed opruimt. Dat kan wonderen doen! Heb je bijvoorbeeld een kamer die nu niet echt een doel heeft, bijvoorbeeld een rommelkamer? Zet er dan een bed in of kleed het aan als kantoor; zo kun je laten zien dat je woning veelzijdig is en kunnen potentiële kopers zich beter inbeelden hoe het is om in jouw huis te wonen.

Tip 3: ga voor een goede prijs

De vraagprijs van je huis bepalen kan zeker lastig zijn. Je wil niet te laag zitten zodat je er te weinig aan verdient, maar je wil ook niet dat je zo’n hoge vraagprijs kiest dat het mensen afschrikt. Laat je woning taxeren en bepaal samen met je makelaar wat een goede vraagprijs voor je woning is. Wanneer je verwacht dat er snel geïnteresseerden gaan zijn, kun je ook kiezen voor een vanaf-prijs, waarbij mensen moeten bieden.

goede prijs woning

Tip 4: verkoop je huis aan een vastgoedbedrijf

Je staat er misschien niet bij stil, maar je kunt je huis ook op een andere manier verkopen dan aan een particulier via een makelaar. Wanneer je je huis echt snel wil verkopen, kies je ervoor om je huis te verkopen aan een vastgoedbedrijf zoals Bagro Vastgoed. Je krijgt dan binnen drie werkdagen een bod en de verkoop kan beginnen! Zo heb je je huis niet alleen snel verkocht, maar hoef je ook geen tijd te besteden aan het aan kant maken van je huis, het doen van bezichtigingen etcetera. Zeker een optie om in gedachte te houden wanneer je je huis gaat verkopen!

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline