Tulpen zijn terug, de lente komt er aan! 0

Tulpen zijn terug, de lente komt er aan

De lente komt er aan, wat betekent dat iedereen iets vrolijker is! Dus waarom niet je interieur lekker opfrissen en klaarmaken voor de lente? De lente vraagt om zachte kleuren, bijvoorbeeld van gemengde tulpen, bloesem, narcissen of lavendel. Voor welke bloemen ga jij?

Haal de lente in huis via een online bloemist

Haal de lente in huis met een mooie bos tulpen. Tulpen zijn er in veel verschillende kleuren: roze, witte, rode, oranje, gele en witte. De tulpen worden ieder jaar rond januari gepresenteerd door de tulpentelers op tulpendag. De tulpen zijn te verkrijgen van januari tot en met mei. Tulpen zijn vaak wel op de markt te vinden of bij de regionale bloemist. Online bestellen is misschien wel net zo makkelijk. Even in de pauze of koffiepauze een bosje tulpen bestellen is zo gepiept. Je kunt de bos tulpen zelf houden of geef een bos cadeau! Een online bloemist is onder andere Regiobloemist.

tulpen in huis

Hoe werkt het online bestellen van tulpen?

Je klikt de gewenste tulpen aan en je klikt op bestellen, vult de gegevens van de ontvanger in en kies een bezorgdatum. Bij de meeste online bloemenzaken betaal je veilig via iDeal, PayPal, Creditcard of je laat de tulpen op rekening zetten. Vervolgens zorgt de online bloemenzaak dat de bloemenbestelling doorgegeven wordt bij een lokale bloemist, die de bloemen klaarmaakt voor verzending. De bezorger brengt de bloemen naar het opgegeven adres en de ontvanger kan van de lente in huis genieten.

Regiobloemist: eenvoudig mooie lentebloemen bestellen

Eenvoudig lentebloemen bestellen én bezorgen kan onder andere bij Regiobloemist. Regiobloemist werkt samen met meer dan 650 lokale bloemisten. Wil je ook bloemen laten bezorgen in Duitsland? Doe dat dan via de Regionsflorist. De samenwerking met de regionale bloemisten, zorgt ervoor dat de bezorging snel en voordelig gaat. Bekijk nu de website van Regiobloemist.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline