Van plan om te gaan verhuizen of zit je er middenin? Dit heb je nodig 0

woning verhuizen

Ben jij van plan om binnenkort te gaan verhuizen? In dit artikel worden een aantal voorbeelden gegeven van dingen die je voor, tijdens of na het verhuizen nodig hebt. Soms heb je nou eenmaal niet alle spullen in huis om een verhuizing tot een goed einde te laten lopen. Maar moet je deze spullen dan allemaal aan gaan schaffen? Gelukkig niet, want je kunt de overige materialen of apparaten eenvoudig huren bij een speciale verhuurder. Dit kan je veel geld besparen! Hieronder worden een aantal voorbeelden gegeven van spullen die je nodig hebt bij het verhuizen, waarvan de kans erg groot is dat je deze niet hebt.

Verhuisdozen aanschaffen

Het is van essentieel belang dat jij al je spullen op een veilige en gestructureerde manier kunt verplaatsen van A naar B. Je kunt dit doen middels verhuisdozen of kratten. Verhuisdozen kun je eenvoudig kopen bij een verhuisbedrijf. Je hebt er hoogstwaarschijnlijk heel wat nodig waardoor je hier een  tientallen euro’s voor moet reserveren. Een verhuisdoos is ongeveer een euro per stuk. Deze kun je niet huren, deze moet je echt kopen. Uiteraard zijn er allerlei plaatsen om dergelijke dozen te bestellen of kopen.

Verhuisdozen aanschaffen

Een aanhanger huren

Je ontkomt er niet aan om een aanhanger te huren. Je zult hoogstwaarschijnlijk veel grote spullen moeten gaan vervoeren. Denk bijvoorbeeld aan je koelkast, de televisie, kasten, banken, stoelen en noem het maar op. Het is erg handig als je hiervoor een aanhanger huurt omdat je hier heel erg veel in kwijt kunt. Zorg ervoor dat je een geremde aanhanger huurt, want deze zijn een stuk veiliger dan een ongeremde aanhanger. Het veilig vervoeren van jouw spullen is natuurlijk belangrijk, want je wilt tenslotte niet dat jouw spullen beschadigd raken gedurende de verhuizing.

Een aanhanger huren is heel eenvoudig, dit kun je doen bij een bedrijf als Boels. Hier heb je de keuze uit verscheidene aanhangers met en zonder afdekking of kap. Daarnaast mag je tot 750 gewicht een aanhanger rijden met het rijbewijs ‘B’, welke iedere autorijder dient te bezitten.

Een hoogwerker huren

Heb jij een grote zolder waar je veel grote spullen hebt staan? Is jouw zolder bijvoorbeeld een slaapkamer en is het lastig om alle meubels de trap af te krijgen? Dan is het gemakkelijker om een hoogwerker te huren. Een hoogwerker huren is heel eenvoudig, net als een aanhanger. Als je een hoogwerker huurt, kun je veel tijd besparen, omdat je de spullen simpelweg niet hoeft te demonteren en via de trap naar beneden hoeft te vervoeren.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline