Verhuizen naar het buitenland? Hier moet je op letten: 0

Verhuizen naar het buitenland? Hier moet je op letten

Een verhuizing behoort tot een van de stressvolste momenten in je leven. In de top 3 van stressvolle momenten behoort een verhuizing, op nummer 1 en 2 staan het overlijden van een dierbare en een scheiding. Maar hoe komt het nu dat verhuizen zo veel stress oplevert? En wist je dat je bij het verhuizen naar het buitenland nog veel meer zaken moet regelen dan wanneer je in Nederland blijft wonen. En dat hierdoor de stress nog verder wordt verhoogd? Om de stress zo laag mogelijk te houden kun je jouw verhuizing uit besteden aan een verhuisbedrijf. Holland Movers is een internationaal verhuisbedrijf met een zeer persoonlijke aanpak. Zij kijken naar alle specifieke wensen van jou als klant. Bij internationaal verhuizen kun je wel wat extra hulp gebruiken. Leg jouw internationale verhuizing in de handen van de ervaren verhuizers van Holland Movers. Dit scheelt jou veel tijd én veel stress.

Verhuisdozen aanschaffen

Fullservice internationaal verhuizen

Omdat Holland Movers al jaren internationale verhuizingen verzorgt hebben zij alle expertise in huis. Fullservice internationaal verhuizen betekent dat Holland Movers de hele verhuizing naar het buitenland voor je regelt. Je krijgt je eigen verhuismanager, je persoonlijke aanspreekpunt. De verhuismanager regelt voor jou alle zaken die geregeld moeten worden. De verhuismanager komt lang voor je gaat verhuizen bij je langs. Dit doet hij om kennis met je te maken, maar ook om een inschatting te maken van de hoeveelheid van je inboedel. Al je spullen worden ingepakt en klaar gemaakt voor internationaal transport. De douane formaliteiten worden geregeld. Opslag voor de spullen die hier blijven wordt geregeld. Heb je huisdieren, moet er een auto of motor mee? Alles wordt door de verhuismanager geregeld. Een verhuismanager weet precies wat er in een verhuiswagen of zee container past.

Verhuizen naar het buitenland over zee of over land?

Wanneer je gaat verhuizen binnen Europa kun je jouw spullen laten verhuizen met een verhuiswagen. Een verhuiswagen heeft een capaciteit tussen de 20 en 50 m3. Een kubieke meter is 1x1x1 meter. Wanneer je uitgaat van het gemiddelde formaat van een verhuisdoos van 46x46x46 gaan er 8 verhuisdozen in één kubieke meter. Wanneer je dus fullservice verhuist hoef jij je geen zorgen te maken wat er in een verhuiswagen past. Datzelfde geldt ook wanneer jouw inboedel wordt verhuisd over zee. De verhuismanager regelt een zee container en ook hiervan weet hij precies wat er aan inboedel in kan. Hij regelt dan ook een vrachtwagen in het land van aankomst zodat de container, per vrachtwagen, naar je nieuwe huis wordt gereden

Zakelijk verhuizen betekent organiseren en plannen

Wanneer je met jouw bedrijf gaat verhuizen naar een ander pand dan komt daar nog heel wat bij kijken. Maar het belangrijkste voor jouw is de continuïteit behouden van jouw bedrijf. Ook een zakelijke verhuizing leg je daarom het beste in de deskundige handen van de verhuizers van Holland Movers. Om de verhuizing van jouw bedrijf zo snel en efficiënt mogelijk te laten verlopen wordt je bij Holland Movers gekoppeld aan een persoonlijke accountmanager. Deze maakt vooraf een afspraak om kennis te maken en tegelijk jouw onderneming in kaart te brengen. Zo wordt precies in kaart gebracht wat er verhuisd moet worden en hoeveel mankracht er nodig is om dit voor elkaar te krijgen.

Zakelijke verhuizingen volgens een beproefde werkwijze

Door jaren lange kennis op het gebied van zakelijke verhuizingen heeft Holland Movers enorm veel kennis opgedaan. Zo weten zij dat het, zeker bij zakelijke verhuizingen van groot belang is dat alle stukken weer op de juiste plaats terecht komen. Holland Movers werkt dan ook volgens een beproefde werkwijze.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest populaire berichten

Inline
Inline